طراحی مبدلهای حرارتی اسپیرال تعیین سطح تبادل حرارتو مدلسازی جهت تعیین توزیع درجه حرارت در این مبدلها
محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,484
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC09_507
تاریخ نمایه سازی: 14 فروردین 1386
چکیده مقاله:
رسوب زدائی در مبدلهای حرارتی یکی از پرهزینه ترین مسائل در تعمیر و نگهداری مبدلهاست که باعث اتلاف سرمایه و همچنین زمان می شود . بطور مثال هزینه های ناشی از ایجاد رسوب در صنایع کشور آمریکا سالانه به ٥ میلیارد دلار می رسد که هزینه هنگفتی را بر صنایع تحمیل می کند. ایجاد رسوب بر روی سطوح انتقال حرارت باعث کاهش نرخ انتقال حرارت و همچنین افزایش افت فشار می گردد و لذا رسوب زدائی امری اجتناب ناپذیراست که باعث اتلاف زمان تولید و ایجاد هزینه فراوانی می گردد. با توجه به مسائل فوق استفاده از مبدل اسپیرال به علت رسوب گیری کم و همچنین رسوب زدائی آسان آن یک جایگزین مناسب برای دیگر انواع مبدلها خصوصا" در صنایع شیمیائی و غذایی که مواد فرآیند آنها رسوب زیاد ی دارند ، می باشند .
از آنجائیکه از این نوع مبدل در کشورمان تاکنون استفاده نگردیده است و همچنین با توجه به اطلاعات بسیار کم در مورد این مبدل ، این مقاله قصد دارد به مسائلی که در طراحی و بکارگیری این مبدلها مطرح بوده ، بپردازد.
کلیدواژه ها:
انتقال حرارت – مبدلهای اسپیرال – رسوب گیری – افزایش راندمان – توزیع درجه حرارت
نویسندگان
علی اصغر حمیدی
دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه تهران
عبداله بیاتی بوئینی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تح
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :