طراحی جداکننده های فازی
محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,926
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC09_482
تاریخ نمایه سازی: 14 فروردین 1386
چکیده مقاله:
نیاز به جداسازی فازهای غیرقابل امتزاج در بخش های مختلف صنعت بطور وسیعی دیده میشود . این جریانها بطور معمول شامل یک بخش مایع سنگین، یک بخش مایع سبک و یک فاز بخار میباشند.
کاربرد وسیع و بسیار حائز اهمیت این فرآیند در صنعت گاز مایع و همچنین در پا لایش نفت خام در پالایشگا ه ها و یا جداکنند ه های سرچاهی میباشن د. جریانهای سرچاهی، بطور معمول شامل ٣ فاز غیرقابل امتزاج آب، هیدروکربن مایع (نفت) و بخار (گاز طبیع ی) میباشند. جداسازی این فازها بلافاصله پس از رسیدن به سطح زمینی قبل از انجام عمل انتقال و یا هر گو نه عملیات دیگری بر روی جریانهای خروجی از اهمیت ویژ های برخوردار اس ت. با توجه به افزایش روزافزون نیاز به گاز طبیعی و همچنین ارزش اقتصای آن، بهینه سازی عملیات های صورت گرفته بر روی جریانهای خروجی از مخازن نفتی و گازی از نظر اقتصادی حائز اهمیت است . به منظور ط راحی خط لوله و بدام اندازی و جداسازی فاز مایع از گاز طبیعی در فشارهای بالا، نیاز وسیعی به داشتن روشی عملی جهت طراحی مکانیکی و ابعادی جدا کنند ههای گاز مایع داریم. ما در این مقاله انواع جداکنند ههای فازی را مورد بررسی قرار داده همچنین روابط و الگوریتمهایی برای تهیه
نر مافزار کامپیوتری در تعیین ابعاد مکانیکی جداکنند ههای گاز مایع ارائه م ینمائیم و در نهایت نتایج یک برنامة طراحی که با زبانVISUAL BASIC نوشته شده است را نشان م یدهیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :