درزگیرهای گرماذوب مورد استفاده در سلول های خورشیدی نانوساختار حساس به ماده رنگزا
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 550
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NANOENERTECH02_030
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
چکیده مقاله:
سلول های خورشیدی نانوساختار ابزارهای ساده ای هستند که قادرند نور خورشید را به برق تبدیل کنند. درزگیری مناسب سلول های خورشیدی فاکتور مهمی است که عملکرد و پایداری در درازمدت این ابزارهای مهم را کنترل میکند. در این پژوهش انواع درزگیرهای مورد استفاده در سلول های خورشیدی حساس به مواد رنگزا مورد بررسی قرار گرفته است. در میان درزگیرهای مورد استفاده کوپلیمر اتیلن وینیل استات بیشترین کاربرد را به خود اختصاص داده است. فرمولاسیون های متفاوتی برای تهیه این درزگیر مورد بررسی قرار گرفته است. آلیاژ کردن کوپلیمر اتیلن وینیل استات با پلی اتیلن راهکاری است که می تواند باعث افزایش پایداری حرارتی و رطوبتی این درزگیر شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سروه عبداللهی
پژوهشکده شیمی و مواد پژوهشگاه نیرو تهران، ایران
نسترن ریاحی
پژوهشکده شیمی و مواد پژوهشگاه نیرو تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :