بررسی عوامل مؤثر در طراحی مراکز فرهنگی هنری جت ارتقاء و توسعه ی فرهنگی پایدار در بافت شهری (نمونه موردی: فرهنگستان هنر تهران)
محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,539
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASUSC01_115
تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1393
چکیده مقاله:
در این مقاله نگارنده سعی بر آن دارد تا تصویری جامع از معیارهای طراحی مراکز فرهنگی هنری بر اساس نیاز های جامعه هنری در جهت اعتلا و توسعه فرهنگی شهری مانند تهران ارائه دهد و فرض بر این گرفته شده که طراحی چنین مراکزی با توجه به نیازهای روحی ه نرمندان و مردم باعث رشد اجتماعی و ارتقای توسعه ی فرهنگی خواهد بود. در این مقاله نگارنده ابتدا به بررسی ساختمان فرهنگستان هنر تهران می پردازد و سپس با شناسایی م شکلات و کمبود های این مکان فرهنگی هنری، راهکارهای پیشنهادی را بیان می کند. اهمیت و ضرورت شکل گیری یک فضای معارانه با عنوان فرهنگستان ه نر از اینروست که می خواهد فضایی مناسب جهت اعتلا و پیشرفت فرهنگ و هنر این سرزمین فراهم آورد و خود نیز همسو و هماهنگ با هویت این سرزمین شکل گیرد. این پژوهش به شناخت موضوع طراح «فرهنگستان هنر» از جنبه های گوناگون می پرداز. هدف کلی این بخش دستیابی به یک مفهوم واضح و روشن از مجموعه فرهنگستان هنر است. مجموعه فرهنگستان هنر ایران در حال حاضر دارای ساختانهایی در سطح شهر تهران است که فعالیت های این مجموعه را دنبال می کند ولی فقدان ساختمانی در شان و منزلت فرهنگستان هنر به عنوان عالی ترین مرجع فرهنگی و هنری کشور کاملاً مشهود است و از طرفی ساختمان های موجود همه نیازهای فرهنگستان را پاسخ گو نیستند. روش گردآوری اطلاعات را می توان به چهار نحوه: مطالعه کتابخانهای، جستجوی اینترنتی، مصاحبه با افراد ذیصلاح و حضور در فضای معماری ایران دسته بندی کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیده پریا امیری هفشجانی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
علی دشتی شفیعی
دکترای معماری، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
فریدون ناهیدی آذر
دکترای تاریخ و هنر، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :