تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه 8- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی (Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 618
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HORTISYMP01_080
تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1393
چکیده مقاله:
داودی یکی از گل هایی است که در سطح وسیعی از جهان برای تولید گل شاخه بریده کشت می شود. با توجه به این که افزایش طول عمر و حفظ کیفیت آن از نظر اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای است جهت افزایش طول عمر و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای (رقم بنفش) آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی به صورت تیمار پالس با سه فاکتور عصاره چای با غلظت های (5، 10، 20 و 40 درصد)، 8- -هیدروکسی کینولین سولفات با غلظت های (100، 200 و 400 میلیگرم در لیتر) و آنتی بیوتیک ریفامپسین با غلظت های (100، 200 و 400 میلی گرم در لیتر) در سه تکرار مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین عمر گلجایی مربوط به تیمار 20 درصد عصاره چای و بیشترین مقدار پروتئین مربوط به تیمار ( 40 درصد عصاره چای و 100 میلی گرم در لیتر 8- هیدروکسی کینولین سولفات) و بیشترین میزان کلروفیل کل مربوط به تیمار ( 20 درصد عصاره چای و 100 میلی گر م در لیتر 8- هیدروکسی کینولین سولفات) وتیمار ( 40 درصد عصاره چای و 400 میلی گر م د ر لیت ر 8- هیدروکسی کینولینسولفات) بیشترین درصد ماده خشک و تیمار 100 میلی گرم در لیتر 8-هیدروکسی کینولین سولفات و تیمار 100 میلی گرم در لیتر ریفامپسین کم ترین کاهش وزن تر را نشان داد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمیده باقری
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و عضو باشگاه پژوهشگران جوان
داود هاشم آبادی
استادیار گروه باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
علی اسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :