درس آموخته های بحران مالی جهانی برای نظام مالی ایران و جهان
محل انتشار: ششمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی در ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 880
فایل این مقاله در 30 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRFINANCE06_029
تاریخ نمایه سازی: 27 شهریور 1393
چکیده مقاله:
بحران مالی به شرایطی اطلاق می شود که در آن بسیاری از مؤسسات مالی یا دارایی ها بطور ناگهانی بخش اعظمی از ارزش خود را از دست می دهند. در طی قرن های نوزده و بیستم عمده بحران های مالی شامل ترس از خالی شدن ذخیره نقدی بانک ها بود. اگر چه بحران ها ی مالی در قالب اشکال دیگری از قبیل سقوط بازار سهام ، حباب های مالی وبحران ارزی نیز نمود پیدا می کند. علی رغم اینکه تاکنون تئوریهای مختلفی توسط اقتصاددانان در خصوص بحران ها ی مالی و نحوه رویارویی و یا اجتناب از آن ارائه شده است ولی با اینحال هنوز شاهد بحران ها ی مالی در اقصی نقاط دنیا هستیم. بحران مالی که از سال 2007 شروع و در پاییز سال 2008 به اوج خود رسید بزرگترین بحران مالی از سال 33-1929 به بعد محسوب می شود. هدف این مقاله بررسی بحران مذکور با تمرکز بر عوامل موثر در ایجاد این بحران و تاثیرات آن بر بازارها و مؤسسات مالی در سطح جهانی است . در ادامه مقاله در خصوص خط مشی های اتخاذ شده و ساختار قوانین اتخاذ شده برای مواجه با این بحران نیز بحث خواهد شد.
کلیدواژه ها:
بحران مالی ، وام رهنی ، تبدیل به اوراق بهادار کردن ، اوراق بهادار با پشتوانه وام های رهنی ، نوآوری های مالی
نویسندگان
رضا تهرانی
دانشیار دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران کارشناسی ارشد مدیریت مالی (مدیر صادرات شرکت صنایع قطعات الکترونیک ایران)، تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :