سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: DEVELOPMENT01_143
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,115
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت ریسک در پروژه های ساخت و ساز: (روشی مبتنی بر دانش)
چکیده مقاله:
یکی ازنقشهای عمده ی انجام شده توسط یک مدیرپروژه مدیریت ریسک یک پروژه است این وظیفه ناکارآمد خواهد بود اگرمدیریت ریسک پروژه ازآغاز پروژه انجام نشده باشد که این روشی جهت مدیریت ریسک موثر وکارآمد به عنوان یک روش مناسب و منظم که مهمتر ازهمه به دانش و تجربه نیازدارد نتایج تحقیقات قبلی درشیلی نشان داده است که کارفرما و همچنین پیمانکاران به طور سیستماتیک شیوه های مدیریت ریسک را اعمال نمی کنند درنتیجه پیامدهای منفی برای عملکرد پروژه خواهد داشت این مقاله به مشکلات مدیریت ریسک درپروژه های ساختاری با استفاده ازروش مبتنی بردانش می پردازد و یک روش مبتنی برمدیریتی سه گانه را پیشنهاد می کند که شامل مدلسازی ریسک ارزیابی آن و دردسترس بودن بهترین نوع روش میشود این روش بخشی ازتلاشهای تحقیقاتی است که درحال انجام است نتیجه گیری مهم اولیه ازاین تحقیق این واقعیت است که مدیریت ریسک درپروژه های ساخت و سازهنوز هم خیلی بی اثراست و علت اصلی این واقعیت فقداندانش است انتظارمیرود که استفاده ازروش ارایه شده به کارفرمایان و پیمانکاران برای توسعه ی سیستم مدیریت ریسک پروژه براساس بهترین شیوه و همچنین برای بهبود عملکرد این حوزه کمک کند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DEVELOPMENT01_143 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293237/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خاکپور، محمد مهدی،1393،مدیریت ریسک در پروژه های ساخت و ساز: (روشی مبتنی بر دانش)،اولین همایش ملی افق های نوین در توانمند سازی و توسعه پایدار معماری، عمران، گردشگری، انرژی و محیط زیست شهری و روستایی،همدان،https://civilica.com/doc/293237
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، خاکپور، محمد مهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، خاکپور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ Anderson. S. (2009). Risk Identification and Assessment. PMI Virtual ...
- Brookes.N & clark. R (2009) _ using Maturity models to ...
- May 1-4 orlando, Florida USA. ...
- Bride, D & volm J. (2009). Perception of owners in ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و رتبه بندی ریسک های مرحله ساخت و ساز در پروژه های ساختمانی کوچک
- شناسایی معیارهای موثر در ارزیابی و رتبه بندی مدیریت ریسک پروژه های عمرانی
- تأثیر عمق نفوذ و عرض مانع در جداسازی ارتعاشات سازه های مدفون در خاک به وسیله ژئوفوم در برابر بارگذاری انفجار
- ارائه یک مدل مفهومی جهت مدیریت ریسک مبتنی بر دانش
- مدیریت ریسک در پروژه های عمرانی؛ مطالعه موردی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.