سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: DEVELOPMENT01_137
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 536
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اجزاء محدودی اتصال پیچی نبشی جان در سناریوی حذف ستون
چکیده مقاله:
درسالهای اخیربا افزایش فعالیت های تروریستی درساختمانهای مهم محافظت کردن ازجان ساکنین وایجادایمنی درهنگام وقوع این قبیل پدیده ها اهمیت خاصی پیدا کرده است خرابی پیشرونده میتوانددراثرعواملطبیعی و یاانسانی رخ دهد این پدیده زمانی اتفاق میافتد که خرابی یک عضوسازه ای منجر به خرابی بخش قابل توجهی ازسازه و یاحتی کل سازه گردد خطرات احتمالی و بارهای غیرعادی که میتواند موجب گسیختگی پیشرونده شود شامل برخورد هواپیما خطای طراحی یا ساخت آتش سوزی انفجارگازها اضافه بارتصادفی تصادف وسایل نقلیه انفجاربمب ها و غیره می باشند درخرابی پیشرونده اتصالات بسیارمهم هستند وبهترین ایده برای مقاوم سازی سازه دربرابر این پدیده مقاوم کردن اتصالات می باشد باتوجه به مطالعات بسیاردرمورد اتصالات متداول جوشی دراین زمینهو کم بودن مطالعات انجام شده درمورد رفتاراتصالات پیچی به بررسی اتصال با نبشی جان و بالاوپایین تحت سناریوی حذف ستون پرداخته یمشود و پارامترهای مختلف درآن مطالعه میگردد
کلیدواژه ها:
خرابي پيشرونده ، اتصال با نبشي جان و بالا و پايين ، سناريوي حذف ستون ، مدل اجزاء محدود ، اتصالات فولادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293231/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سید عباس و عبدالله زاده، غلامرضا و نقی پور، مرتضی،1393،بررسی اجزاء محدودی اتصال پیچی نبشی جان در سناریوی حذف ستون،اولین همایش ملی افق های نوین در توانمند سازی و توسعه پایدار معماری، عمران، گردشگری، انرژی و محیط زیست شهری و روستایی،همدان،،،https://civilica.com/doc/293231
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حسینی، سید عباس؛ غلامرضا عبدالله زاده و مرتضی نقی پور)
برای بار دوم به بعد: (1393، حسینی؛ عبدالله زاده و نقی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بتن پلیمری؛ معیارها و مصارف
- بررسی تاثیرضخامت ورق L شکل بررفتارلرزه ای قاب های بامهاربند V-EBF دارای اتصال AW-RBS
- بررسی المان شکل پذیر در سازه های فولادی دارای مهاربند همگرا
- بررسی امکان استفاده از المان شکل پذیر و جاذب انرژی در نقطه اتصال مهاربند به صفحه اتصال گوشه
- مطالعه ضریب رفتار در قابهای با مهاربند دروازه ای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.