سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 244_3311377302
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,036
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین پارامترهای شکست نمونه های بتن سد توسط قانون اثر بعد
چکیده مقاله:
مدل سازی عددی سدهای بتنی نیازمند تعیین خصوصیات غیر خطی بتن سد می باشد. با اینحال برخی از پارامترهای بسیار مهم غیرخطی به سختی تعیین می گردند و نیازمند بررسی می باشند. یکی از مهمترین پارامترهای مشخصه شکست انرژی مخصوص شکست می باشد. انرژی مخصوص شکست به عنوان انرژی مورد نیاز برای گسترش ترک در واحد سطح بتن تعریف می گردد. آزمایشات انجام شده شامل آزمایشات خمش سه نقطه ای می باشند. براساس تعریف انرژی مخصوص شکست برای یک نمونه با سایز بی نهایت بزرگ، مقدار انرژی مخصوص شکست در محدوده 130 تا 150 نیوتن بر متر برای نمونه های بتن سد بدست می آید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 244_3311377302 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قائم مقامی، امیررضا و قائمیان، محسن،1383،تعیین پارامترهای شکست نمونه های بتن سد توسط قانون اثر بعد،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/293
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، قائم مقامی، امیررضا؛ محسن قائمیان)
برای بار دوم به بعد: (1383، قائم مقامی؛ قائمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- . Bazant, Z.P., Pfeiffer, A.P.(1987), ' 'Determ ination of Fracture ...
- . Bazant, Z.P., Planas, J., (1996) "Fracture _ Size Effect ...
- . Irwin, G.R.(1958), "Fracture" , In:Flugge, W., editor. Handbuch der ...
- . Irwin, G.R. _ Kies, J.A. and Smith, H.L.(1958), '.Fracture ...
- . H., Paris, P.C. and Irwin, G.R. (1985) "The Stress ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رفتار سازه های فولادی بلند با استفاده از سیستم کمربند خرپایی و مهار بازویی
- بررسی تاثیر تعداد دهانه های مهاربندی برسیستم های دوگانه فولادی
- بررسی سیستم بادبندی برای سازه های فولادی بلند
- بررسی شکل پذیری و انواع سیستم های سازه ای متداول در ساختمان های بلند
- بررسی روشهای تحلیل پوش آور سنتی و پیشرفته روی قابهای فولادی خمشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.