سال انتشار: 1391
محل انتشار: نخستین همایش ملی تازه های سلولی مولکولی
کد COI مقاله: NCNCMB01_074
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 663
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرسیستئامین وبتامرکاپتواتانول برمیزان بلوغ آزمایشگاهی تخمک ژرمینال وزیکول موش نژاد سوری
چکیده مقاله:
کشت اووسیت مرحله ژرمینال وزیکول ( Germinal Vesicle) ورشد آن تحولی درروش های کمکی تولید مثل( Assisted Reproductive Technology) ایجاد کرده است. نامناسب بودن شرایط کشت، یکفیت پایین تخمک ها و بالا بودن راد کیالهای آزاد، علت اصلی ناموفق بودن این روش و پایین بودن میزان باروری می باشند. لذابا افزودن سیستئامین و بتامرکاپتواتانول به عنوان آنتی اکسیدانت به محیط کشت، بلوغ جنینی در سلولهای کومولوس دار و بدون کومولوس مورد بررسی ومقایسه قرار گرفت. در تحقیق حاضر از موش های نژاد سوری نابالغ 6- 4 هفته ای برخوردار از شرایط حیوانخانه ای طبق استانداردهای شناخته شده استفاده گردید.برای تحر کی تخمدان ها 5/ 7 واحد PMSG استفاده شد. سپس تخمک های مرحله حباب زاینده (ژرمینال وز کیول)با کومولوس و بدون کومولوس را از تخمدان موش نژاد سوری جدا کرده و به محیط کشت TCM199 درحضور مقدار 100 م کیرومولار سیستئامین و بتامرکاپتواتانول انتقال داده شدند. پس از 24 ساعت تخمک ها به متافاز II رسیده و سپس تخمکهای بالغ شدهبه محیط IVF )T6 ) به منظورتع یین میزان لقاح انتقال داده شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که اضافه نمودن 100 میکرومولارسیستئامین و بتا مرکاپتواتانول در محیط کشت ، میزان بلوغ آزمایشگاهی ( IVM )را دراووسیت های با کومولوس افزایش داده است. سلولهای کومولوس در حضور BME & CYS به طور معنی داری باعث افزایش بلوغ ولقاح درمحیط کشت می شود 05 / P<0 .همچنین یافته های پژوهشی حاضر نشان داد که سیستئامین و بتامرکاپتواتانول میزان تکوین اووسیت ها را افزایش داد. همچنین وجود سلولهای کومولوس باعث افزایش بلوغ ولقاح دراووسیتها شدند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCNCMB01_074 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/289407/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی، سیده فاطمه و محمودی، رضا و نیک سرشت، محسن و ناجی، طاهره،1391،بررسی اثرسیستئامین وبتامرکاپتواتانول برمیزان بلوغ آزمایشگاهی تخمک ژرمینال وزیکول موش نژاد سوری،نخستین همایش ملی تازه های سلولی مولکولی،تهران،https://civilica.com/doc/289407
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، هاشمی، سیده فاطمه؛ رضا محمودی و محسن نیک سرشت و طاهره ناجی)
برای بار دوم به بعد: (1391، هاشمی؛ محمودی و نیک سرشت و ناجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Design and Construction of Expression Vectors for Evaluation of Mutual Interactions between Human Rax and E۲f۱ Transcription Factors
- Using Microwell Chip for Scalable Generation of Pancreatic Aggregates
- The Small Molecule Enoxacin Suppresses The Growth and Invasiveness of Esophageal Cancer Cells
- Preclinical Toxicity Study of Clinical Grade Alloge-neic Human Bone Marrow-Derived Clonal Mesenchymal Stromal Cells
- The Effect of Betaine on Osteogenic Differentiation of Human Adipose-Derived Mesenchymal Stem Cells In Vitro
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.