سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت
کد COI مقاله: NCITHS01_119
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 596
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از سیستم های تشخیص صوت در پرونده سلامت الکترونیک
چکیده مقاله:
مستند سازی سیستمی را جهت برقراری ارتباط بین مشاهدات، تصمیمات و نتایج فعالیت های متخصصین مراقبت بهداشتی فراهم می آورد. درمان بیمار باید براساس اطلاعات کامل و صحیح صورت گیرد و اگر این اطلاعات در دسترس نباشد نتایج مطلوب به دست نخواهد آمد. بنابراین استفاده از شیوه های بکار گرفته شده برای مستندسازی اطلاعات بالینی و خدماتی ضروری باید آسان باشد. بسیاری بر این باورند که تشخیص صدا فناوری مورد نیاز برای خودکارسازی تمام پرونده بیمار است. این فناوری در تبدیل گفتار به متن و یا به عنوان جایگزینی برای صفحه کلید یا ماوس برای وارد کردن دستورات مورد استفاده قرار می گیرد.تشخیص صدا وسیله کارآمدی برای متخصصان،جهت ترکیب ساختن جمع آوری داده ها با امور عادی آنها در زمانی است که تیم مراقبت بهداشتی در طی روز با بسیاری از بیماران سرو کار دارد. فناوری تشخیص گفتار به رایانه ای که توانایی دریافت صدا را دارد(برای مثال به یک میکروفن )مجهز است، این قابلیت را می دهد که صحبت کاربر را متوجه شود. سیستم تشخیص صدا به خودی خود نمی تواند راه حل نهایی در مستندسازی بالینی باشد. این سیستم تنها به عنوان یکی از اجزای مستند سازی بالینی در نظر گرفته می شود، خواه این سیستم بر روی یک سرور برای افزایش بهره وری نسخه برداران قرار گرفته باشد و خواه به طور مستقیم به وسیله دیکته کننده خدمت به منظور برطرف نمودن هزینه و زمان نسخه برداری مورد استفاده قرار گیرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCITHS01_119 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/288883/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمدبیک، مهناز،1388،استفاده از سیستم های تشخیص صوت در پرونده سلامت الکترونیک،اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت،بندرعباس،https://civilica.com/doc/288883
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، صمدبیک، مهناز؛ )
برای بار دوم به بعد: (1388، صمدبیک؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Investigating the Relative Frequency of Internet Addiction among High School Students and its Relationship with Depression and Anxiety
- Evaluation of Various Mental Illnesses in Cancer Patients and Its Relationship with Cancer Awareness in Yazd Oncology Clinic
- Challenges of Implementing Family Physician Program in Urban Communities: A qualitative study
- اثرات بیماری کرونا ( کووید- ۱۹ ) بر کادر درمان
- Asymmetric Dimethylarginine Concentrations in Gestational Diabetes: A Systematic Review and Meta-analysis
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.