جداسازی سلول های اپیدرم با استفاده از آمیزه ی مناسبی از آنزیم اکتینیدین میوه ی کیوی و آنزیم تریپسین به جای آنزیم های معمول جداسازی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 512

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RAZICONF01_290

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

چکیده مقاله:

آنزیم های پروتئولیتیک، خصوصا کلاژناز و تریپسین برای هضم ماتریکس خارج سلولی و عمدتارشته های الاستیک به ویژه کلاژن های بافت همبند در برگیرنده ی بافت ها مورد استفاده قرار می گیرند. کلاژناز و تریپسینبه سختی از منابع باکتریایی یا جانوری بدست می آیند. یافتن پروتئاز جایگزین کلاژناز و تریپسین در منابع گیاهی که راحت تر و با هزینه ی کمتر تخلیص و آماده ی استفاده شود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مطالعه که به صورت مشترک بین دانشگاه رازی و مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی در سال 1389 انجام شد از آمیزه ی مناسبی از آنزیم تریپسین و آنزیم اکتینیدین که به وفور در میوه ی کیوی یافت می شود و در واقع عمده ترین پروتئین کیوی است ، برای جداسازی سلول های اپیدرم استفاده کردیم. برای خالص سازی اکتینیدین از چند مرحله سانتریفوژ و به دنبال آن اوالترافیلتراسیون و نهایتا ستون کرماتوگرافی تعویض یونی استفاده شد.بعد از انجام خالص سازی به منظور بررسی خلوص نمونه از الکتروفورز SDS-PAGE استفاده شد.اکتینیدین خاص شده در غلظت های مختلف برای سلول های اپیدرم در دما ی 37 درجه و در زمان های مختلف در مقایسه با آنزیم کلاژناز-H، آنزیم تریپسین و آمیزه ی مناسب از اکتینیدین و تریپسین استفاده شد. جداسازی در بسیاری از غلظت ها با موفقیت انجام شد، غلظت و زمان بهینه در مقایسه با آنزیم های مرسوم اشاره شده تعیین گردید و بهترین حالت گزارش شد.

نویسندگان

رضا یارانی

دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی ملکولی، پردیس علوم، گروه زیست شناسی

علی بیدمشکی پور

دانشیار گروه زیست شناسی، پردیس علوم

علی مصطفایی

استاد گروه ایمنولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

کامران منصوری

مربی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ Murakami S. Miki Y. (1989) Human skin histology using ...
  • Kanitakis J. (2002) Anatomy histology and immunohi stochemistry of normal ...
  • Tolleson W.H Human (2005) Melanocyte Biology, Toxicology, and Pathology. Journal ...
  • Mostafaie A., Bidmeshkipour A., Shirvani Z., Mansouri K., , Chalabi ...
  • Woolley D.E., Glanville R.W., Crossley M., and Evanson J.M (1975) ...
  • Yoshihara K., Matsushita O. Minami J., and Okabe A (1994) ...
  • نمایش کامل مراجع