حذف علف کش تری فلورالین از منابع آبی با اکسیداسیون پیشرفته
محل انتشار: همایش علمی سالانه دانشگاه رازی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 527
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RAZICONF01_122
تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393
چکیده مقاله:
در این تحقیق تجزیه و تخریب علف کش تری فلورالین، به عنوان یکی از سموم پرمصرف کشاورزی با فرآیند اکسیداسیون پیشرفته مورد مطالعه قرار گرفته است. این سم با ورود به آب های سطحی و زیرزمینی باعث آلودگی منابع آب های آشامیدنی میشود. اکسیداسیون پیشرفته، به عنوان روشی مناسب و جدید برای حذف آلاینده های منابع آب های آشامیدنی و نیز فاضلاب های صنعتی در نظر گرفته می شو د. در این فراین د، رادیکال هیدروکسیل جزء اکسیدکننده ی اصلی و پایه ای محسوب می شود. در این تحقیق از یک راکتور ستونی حبابی دو فازی و فرآیند اکسیداسیون پیشرفته ی ازن-اشعه ی فرابنفش-پراکسیدهیدروژن برای حذف تری فلورالین از محیط های آبی استفاده گردیده است. تغییر غلظت تری فلورالین با تزریق گاز ازن به تنهایی اندازه گیری شد و 13 درصد کاهش غلظت ملاحظه شد. سپس از اشعه ی فرابنفش بعنوان عامل افزاینده رادیکال هیدروکسیل، در حضور ازن استفاده شد که منجر به حذف 21 درصدی از تری فلورالین گردی د. در آزمایش آخر افزودن پراکسیدهیدروژن، در حضور اشعه ی فرابنفش و ازن، موجب تسریع تجزیه ازن شد و در نتیجه سرعت تولید رادیکال هیدروکسیل افزایش یافت، و تخریب 34 درصدی از تری فلورالین مشاهده شد. با توجه به نتایج، تلفیق ازن-اشعه ی فرابنفش-پراکسیدهیدروژن با حذ فنسبتا بالا، روشی کارآمد برای حذف علف کش تری فلورالین از محیط های آبی پیشنهاد میشود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
جمشید بهین
دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی
فرشته جمشیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی فرایند مهندسی شیمی دانشگاه رازی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :