بررسی اثرات تاریخ کاشت، کود دامی و رقم بر کنترل گل جالیز مصری در گوجه فرنگی
محل انتشار: پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 629
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANWEED05_201
تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393
چکیده مقاله:
به منظور بررسی کارآیی تاریخ کاشت (20 اردیبهشت (رایج) و 10 خرداد)، کود دامی {(گاوی در دو سطح (40 (رایج) و 80 تن در هکتار) و کود مرغی 12/5 تن در هکتار} و رقم (استرلینگ (رایج)، خرم و پتو ارلی سی اچ) بر کنترل گل جالیز مصری در گوجه فرنگی آزمایشی در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با آرایش اسپلیت فاکتوریل با 18 تیمار در سه تکرار در سال 1391 در مزرعه نمونه آستان قدس رضوی مشهد به اجرا در آمد. بر اساس نتایج این تحقیق هیچ کدام از تیمارهای مورد بررسی به جز رقم نتوانستند صفات مربوط به علف هرز نظیر تعداد ساقه، تعداد گرهک گل جالیز روی ریشه هر بوته گوجه فرنگی و وزن خشک گل جالیز را به طور معنی داری تحت تاثیر قرار دهند. همچنین با توجه به تولید عملکردهای مشابه گوجه فرنگی در تیمارهای کود حیوانی و رقم از یک طرف و وجود تنها اثر متقابل معنی دار در تیمار تاریخ کاشت با کود حیوانی از طرف دیگر، بنابراین در مجموع می توان پیشنهاد کرد که ترکیب های تیماری تاریخ کاشت 20 اردیبهشت به همراه کود حیوانی گاوی 80 تن در هکتار و یا کود حیوانی مرغی (12/5 تن در هکتار) به همراه رقم استرلینگ می توانند بهترین تاثیر را در کاهش اثرات سوء گل جالیز مصری بر تولید گوجه فرنگی داشته باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مجید قصاب محمدآبادی
رئیس هیت مدیره مزرعه نمونه آستان قدس رضوی
محمد بازوبندی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی خراسان رضوی
مهدی نصیرپور
کارشناسان واحد تحقیق برای توسعه مزرعه نمونه آستان قدس رضوی
مجتبی ظفریان
کارشناسان واحد تحقیق برای توسعه مزرعه نمونه آستان قدس رضوی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :