سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: EME02_461
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 457
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رویکرد ترکیبی ایجاد امنیت در توسعه نرم افزاری و سخت افزاری راکتور تجربی گرما بین المللی
چکیده مقاله:
در حال حاضر موضوع امنیت سیستم یکی از مهمترین موضوعاتی است که در نرم افزارهای هسته ای به عنوان سیستم با امنیت بحرانی بسیار حائز اهمیت است، زیرا در صورت نقض در سیستمهای امنیتی ممکن است فاجعه جبران ناپذیر انسانی یا اقتصادی به وجود آید. در خطاهای بوجود آمده در سیستمهای نرم افزاری عوامل مختلفی تداثیر گذارند که می توانند امنیت سیستم را به خطر اندازند از جمله مهمترین این عوامل می توان به عاملهای انسانی و سخت افزاری اشاره کرد که در مجموع 47 درصد از کل خطاهای موجود در سیستم را تشکیل میدهند [4]. در این مقاله سعی شده است ترکیبی از روشهای امنیت مدیریت پیکربندی نرم افزار [1] و استفاده از تیم امنیتی به کار گرفته شود. وظیفه روش اول کنترل تغییرات، یکپارچگی نگهداری و قابل ردیابی بودن موارد پیکربندی است و روش دوم وظیفه کنترل تغییرات خارجی با روش مدیریت چرخه تولید و کنترل تغییرات سخت افزاری را در سیستمهای رآکتور تجربی گرما بین المللی (ITER) بر عهده دارد. به این ترتیب بر تغییرات سازندگان نرم افزار نظارت میشود تا میزان خطاها و حملات ناشی از رخنه ها در نرم افزار به حداقل برسد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EME02_461 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/285611/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانی سرایدشتی، ابوذر و داورپناه جزی، محمد و نصر اصفهانی، حمیدرضا،1392،رویکرد ترکیبی ایجاد امنیت در توسعه نرم افزاری و سخت افزاری راکتور تجربی گرما بین المللی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی،قم،https://civilica.com/doc/285611
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، قربانی سرایدشتی، ابوذر؛ محمد داورپناه جزی و حمیدرضا نصر اصفهانی)
برای بار دوم به بعد: (1392، قربانی سرایدشتی؛ داورپناه جزی و نصر اصفهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی همکاریهای تحقیقات دانشگاهی در مراکز تحقیق و توسعه
- الگوی مدیریت عملکرد در سازمانهای تحقیق و توسعه ایران و چالشهای نوین فراروی
- تبیین مهارتهای مورد نیاز برای مدیران تحقیق و توسعه
- جهانی شدن واحدهای تحقیق و توسعه و تجربه شرکت های موفق
- سیاست گذاری مدیریت در بستر پروژه (کاربست یافته های تحقیقات در عمل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.