بررسی نقش نهادهای مالی در توسعه فضای کارآفرینی کشور جمهوری اسلامی ایران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_392
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 657
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد
چکیده
نگاهی به نظام های اقتصادی و اجتماعی در بسیاری از کشورهای پیشرفته و توسعه یافته جهان نشان می دهد که ایجاد و حمایت از کارآفرینان خرد و کلان و بنگاه های اقتصادی، یکی از اولویتهای اساسی در برنامه های توسعه اقتصادی این کشورها است. در اقتصاد رقابتی جهان امروز که با تغییر و تحولات پرشتاب محیط بین المللی، گذر از جامعه صنعتی به به «موتور توسعه اقتصادی» جامعه اطلاعاتی و دگرگونی اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی همراه است، کارآفرینی را به مثابه کار گرفته اند، زیرا می تواند در رشد و توسعه اقتصادی کشورها و در راستای افزایش بهره وری، ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی، نقش مهمی داشته باشد. از طرفی با مراجعه به تحقیقات و متون دانشگاهی مشاهده می شود که عمده ترین دلایل ناکامی کارآفرینان فقدان یا عدم کفایت سرمایه گذاری و تأمین مالی نامناسب و ناکافی آنان است. در کشور ما نیز وضعیت تأمین سرمایه کارآفرینان بسیار محدود می باشد و کارآفرینان در این زمینه با مشکلات فراوانی دست به گریبان هستند. از سوی دیگر، مطالعات مختلف نشان می دهد که توسعه بازارها و نهادهای مالی می تواند نقش مهم و تأثیرگذاری در تأمین سرمایه مورد نیاز و هدایت سرمایه به سمت فعالیت های تولیدی و رشد اقتصادی ایفا کند. این تحقیق با هدف بررسی و مرور نقش بازارهای مالی در تأمین مالی و توسعه کارآفرینی و به تبع آنها رشد اقتصادی جامعه به انجام رسیده است. در این راستا محقق ابتدا به بررسی مفاهیم و اهمیت کارآفرینی و نقش آن در توسعه می پردازد، سپس مفاهیم بازارها و نهادهای مالی، مزایا و نقش آن در توسعه کسب و کار و رشد اقتصادی را مورد بحث قرار می دهد.کلیدواژه ها
کارآفرینی، نهادهای مالی، رشد و توسعه اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تغییرات سرمایه اجتماعی متاثر از تحولات فناوری اطلاعات در عصر دانش
- ضرورت مهندسی مجدد فرآیند کسب و کار در طول اجرای فناوری جدید
- کاربرد دانش در سازمان های آموزشی Application of knowledge in educational organizations
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای بر تعهد سازمانی و مسئولیت اجتماعی کارکنان شهرداری اردبیل
- شناسایی و اولویت بندی پیشرانهای ریسک پذیری ( مطالعه موردی : مدیران مقطع متوسطه شهرستان بهبهان)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.