بهینه سازی کیفی زمان بندی پروژه های نرم افزاری با روش کلونی مورچگان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC10_324
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1060
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی صنعتی فولاد
دانشجوی دکتری صنایع، دانشگاه یزد
دانشیار بخش صنایع، دانشگاه یزد
چکیده
امروزه با افزایش نیاز به محصولات و خدمات با کیفیت نرم افزاری، مدیریت کارای پروژه های مرتبط، امری ضروری است. این مهم در مورد پروژه های بزرگ و پیچیده نرم افزاری که نیازمند ایجاد یک برنامه زمانی بهینه برای تقسیم وظایف پروژه بین متخصصان است، بیشتر بروز پیدا میکند. مطالعه ادیبات این موضوع نشان میدهد که بیشتر تحقیقات صورت گرفته به کاهش زمان اتمام پروژه و هزینه های آن تمرکز داشته اند، در حالی که کیفیت محصول نهایی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از اینرو مقاله حاضر با ارائه رویکردی چندهدفه به دنبال برنامه ریزی پروژه های نرم افزاری تحت شرایطی است که سطح کارایی پروژه بیشینه شود به نحوی که هزینه ها و زمان انجام پروژه کمینه گردند. برای این منظور، پارامترهای کیفی از جمله مهارتهای افراد و میزان اضافه کاری تحمیل شده در کل پروژه مدنظر قرار گرفته است. با توجه به پیچیدگی مدل پیشنهادی، از روش بهینه سازی کلونی مورچگان استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد که افزایش تعداد مهارتهای افراد باعث کاهش نیاز به نیروی انسانی لازم برای انجام هر وظیفه میشود. در نتیجه درصد اضافه کاری مورد نیاز در پروژه کاهش مییابد و به تبع آن سطح کارایی پروژه افزایش خواهد یافت.کلیدواژه ها
زمانبندی پروژه های نرم افزاری، مدیریت پروژه، بهینه سازی کلونی مورچگان، یادگیری غیر خطیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.