سال انتشار: 1392
محل انتشار:
دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC10_324
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 692
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی کیفی زمان بندی پروژه های نرم افزاری با روش کلونی مورچگان
چکیده مقاله:
امروزه با افزایش نیاز به محصولات و خدمات با کیفیت نرم افزاری، مدیریت کارای پروژه های مرتبط، امری ضروری است. این مهم در مورد پروژه های بزرگ و پیچیده نرم افزاری که نیازمند ایجاد یک برنامه زمانی بهینه برای تقسیم وظایف پروژه بین متخصصان است، بیشتر بروز پیدا میکند. مطالعه ادیبات این موضوع نشان میدهد که بیشتر تحقیقات صورت گرفته به کاهش زمان اتمام پروژه و هزینه های آن تمرکز داشته اند، در حالی که کیفیت محصول نهایی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از اینرو مقاله حاضر با ارائه رویکردی چندهدفه به دنبال برنامه ریزی پروژه های نرم افزاری تحت شرایطی است که سطح کارایی پروژه بیشینه شود به نحوی که هزینه ها و زمان انجام پروژه کمینه گردند. برای این منظور، پارامترهای کیفی از جمله مهارتهای افراد و میزان اضافه کاری تحمیل شده در کل پروژه مدنظر قرار گرفته است. با توجه به پیچیدگی مدل پیشنهادی، از روش بهینه سازی کلونی مورچگان استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد که افزایش تعداد مهارتهای افراد باعث کاهش نیاز به نیروی انسانی لازم برای انجام هر وظیفه میشود. در نتیجه درصد اضافه کاری مورد نیاز در پروژه کاهش مییابد و به تبع آن سطح کارایی پروژه افزایش خواهد یافت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IIEC10_324 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/284220/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضاییان زاده، فرحناز و یزدخواستی، امین و زارع مهرجردی، یحیی،1392،بهینه سازی کیفی زمان بندی پروژه های نرم افزاری با روش کلونی مورچگان،دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،تهران،https://civilica.com/doc/284220
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، رضاییان زاده، فرحناز؛ امین یزدخواستی و یحیی زارع مهرجردی)
برای بار دوم به بعد: (1392، رضاییان زاده؛ یزدخواستی و زارع مهرجردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- و 8 بهمن ماه 1392 27-28 Jهauazy. 2014 ...
- Technology, vol. 50, pp. 1142-1154, 2008. ...
- M. Dorigo, G. Di Caro, and L. M. Gambardella, "Ant ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه الگوریتم نوین زمانبندی برای بهره وری CPU
- ارائه مدلی به منظور شناسنایی ویژگی های لجستیک بشر دوستانه در مدیریت زنجیره تامین بلایای طبیعی
- زمانبندی کارها در سیستم های محاسبات ابری با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیبی
- ارائهی یک مدل لجستیک بشردوستانه برای فاز پاسخگویی مدیریت بحران با استفاده ازتخصیص داوطلبین امداد
- مدل ها و روش های پیشرفته در حل مسائل زمانبندی پروژه با منابع محدود و فعالیتهای چند حالته
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدیریت فرایند - هزینه در طرح های توسعه
- تاثیر مهندسی ارزش در مهندسی کیفیت
- مطالعه آثار تحقیق و توسعه بر اشغال در صنایع کارخانه ای ایران
- مدیریت کایزن و نقش آن در بهره وری و توسعه صنایع
- شناخت روی اجرایی سیستم PPORF جهت بهبود در واحدهای تولیدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.