بررسی قابلیت کانیسازی منطقة طاهرآباد فردوس (استان خراسان رضوی) با استفاده از شواهد زمینشناسی، آلتراسیون، ژئوشیمی و ژئوفیزیک

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI10_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1536
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضا الماسی

گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد

محمدحسن کریم پور

گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد

سعید سعادت

گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

محدوده مورد مطالعه به دلیل موقعیت تکتونیکی، زمینشناسی، تودههای نفوذی ترشیری، آلتراسیون، کانی سازی و آثار معدن کاری قدیمی مورد توجه قرار گرفته است. سنگهای آتشفشانی آندزیت تا داسیت در منطقه فراوان بوده که توسط تودههای نفوذی دیوریتی، مونزونیتی و گرانیتی قطع شدهاند. این مجموعه در امتداد گسل اصلی منطقه دچار آلتراسیون شده است. بطور عمده سه زون آلتراسیونی پروپلیتیک، سیلیسی و آرژیلیک در منطقه قابل تشخیص است. بر اساس دادههای لیتوژئوشیمیایی، در محدوده مطالعاتی چندین منطقه با بیهنجاری عناصر مس، سرب، روی، نقره و مولیبدن تشخیص داده شد. بیهنجاری عناصر مس، سرب و روی با هم و بی- هنجاری عناصر قلع و آنتیموان با هم در ارتباط است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.