سال انتشار: 1393
محل انتشار: تحول و نوآوری در توانمند سازی مدیریت
کد COI مقاله: TIEM01_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 347
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیرپرداخت نقدی یارانهها بر رفتار مصرف کنندگان (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان تربت جام)
چکیده مقاله:
هدفمندسازی یارانه ها در ایران یکی از مهمترین بخش های طرح تحول اقتصادی است که با آحاد مردم ارتباط دارد و هر گونه تغییر در اعطای یارانه ها بالطبع منافع آنها را نیز دستخوش تغییر خواهد کرد.این پژوهش با هدف بررسی تاثیر پرداخت نقدی یارانه ها بر رفتارمصرف کنندگان روستاهای شهرستان تربت جام انجام شده است و از این رو جز پژوهش های توصیفی است و از نظر هدف کاربردی وبه لحاظ شیوه گرد آوری اطلاعات ،پیمایشی است. ابزار گرد آوری داده ها پرسش نامه ای شامل 20 سوال بوده و حجم نمونه آماری، 103 خانوار از روستاهای بخش مرکزی تربت جام می باشد. داده های پژوهش با استفاده از روش آماری وآزمون هایی نظیر t - استودنت یک نمونه ای، آزمون آنالیز واریانس یکطرفه ANOVA تحلیل شده است .تحلیل داده ها نشان می دهد که پرداخت نقدی یارانه ها بر افزایش مصرف کالاهای ضروری و صرف هزینه های بهداشتی و پزشکیخانوارهای روستایی شهرستان تربت جام تأثیر داشته اما بر افزایش مصرف کالاهای واسطه ای، هزینه های فرهنگی و هزینه های انرژی تاثیرگذار نمی باشد. همچنین بر افزایش مصرف کالاهای لوکس و تجملی و نیز بر افزایش میزان پس انداز خانوارها تا حد متوسطی تأثیرگذار بوده است.
کلیدواژه ها:
يارانه، كالاي مصرفي؛ كالاي لوكس؛كالاي سرمايه اي؛ كالاي ضروري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/283847/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانایی، حسن و دانشمند، بهناز،1393،بررسی تاثیرپرداخت نقدی یارانهها بر رفتار مصرف کنندگان (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان تربت جام)،تحول و نوآوری در توانمند سازی مدیریت،شیراز،،،https://civilica.com/doc/283847
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دانایی، حسن؛ بهناز دانشمند)
برای بار دوم به بعد: (1393، دانایی؛ دانشمند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیلی بر دلایل رشد و توسعه منطقه آزاد چابهار و راهبردهای توسعه همه جانبه آن
- تشخیص فرصت کلید موفقیت کارآفرینان در فرآیند کارآفرینی
- پیشرفت های نوین در فرایند الکترودیالیز معکوس جهت تولید انرژی با استفاده از اختلاف شوری آب
- تشخیص فرصت، حلقه راهبردی زنجیره کارآفرینی
- بررسی تأثیر فناوری اطلاعات به عنوان یک ابزار برای بهبود مدیریت ارتباط با مشتری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.