سال انتشار: 1393
محل انتشار:
سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
کد COI مقاله: FNSSRD03_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 694
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل اکوتوریسم پایدار استان لرستان بر اساس مدل (qspm)
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش شناخت و بررسی اکوتوریسم و مهمترین قابلیت های بالقوه و بالفعل استان لرستان است. در این پژوهش با استفاده از روش پیمایشی، مطالعات میدانی و تعیین نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها به شیوه مدل تحلیلی qspmبه بررسی و ارزیابی پتانسیل ها و قابلیت های جاذبه های اکوتوریستی استان لرستان به گونه ای علمی، همراه با رعایت مسایل زیست محیطی پرداخته شده است سپس به ارائه راهکارهایی برای توسعه پایدار اکوتوریسم در استان لرستان تأکید شده است. روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق به شکل میدانی است و ابزار گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای، اسنادی، پرسشنامه ای و استفاده از منابع سازمان های مربوطه می باشد. جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق کارکنان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ، ادره کل فرهنگ و ارشاد و... استان لرستان می باشد و نمونه آماری تعداد 95 نفر است که از فرمول کوکران از جامعه آماری انتخاب شده است. نتایج حاصل از تحقیقات میدانی، مدل های تحلیلی و تجزیه و تحلیل های تجربی در منطقه مورد مطالعه بیانگر این واقعیت است که عدم بره برداری اصولی و ضعف و بینش علمی مدیران نسبت به مسایل زیست محیطی جاذبه های اکوتوریستی منطقه را با آسیب پذیری بالایی مواجه کرده است. برای فائق آمدن بر مشکلات نیازمند بازنگری در برنامه های جاری و ارائه راهکارهای مناسب جهت کاهش نقاط ضعف و محدودیت ها و بهره گیری از نقاط قوت و فرصت های موجود می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا FNSSRD03_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282119/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موگویی، رکسانا و مرادی، فرنگیس،1393،تحلیل اکوتوریسم پایدار استان لرستان بر اساس مدل (qspm)،سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی،همدان،https://civilica.com/doc/282119
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، موگویی، رکسانا؛ فرنگیس مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، موگویی؛ مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - فرزین، علی رضا، محسن، غضنفری، 1386، لرستان در گذر ...
- قاسمی، سیدفرید. خرمآباد شناسه. چاپ اول. خرمآبا: انتشارات افلاک، .1378 ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه تطبیقی کارآفرینان زن و قومی در زندگی اقتصادی کشور
- سنجش میزان تاثیر ارزشهای محیطی برانتخاب محل سکونت و تمایل به پرداخت اقتصادی آنها
- بررسی اثرات رفاهی سیاست های مختلف تغییر درآلودگی هوا درایران مطالعه موردی شهر مشهد
- برآورد ارزش تفریحی پارک فدک شهرستان خوی به روش هزینه سفر فردی
- نقش سرقفلی دربازداری توسعه مراکز تجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی ابعاد اقتصادی سیل اخیر و الزامات تامین مالی برای جبران خسارت ها
- آسیب شناسی دلائل عدم استقبال سرمایه گذاران داخلی در تامین منابع مالی و اجرای طرحهای فصل منابع آب
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.