سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CIVIL01_255
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 266
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گرافهای راهنما برای طرح تیر های فولادی به روش ضرائب بار و مقاومت LRFD
چکیده مقاله:
امروزه سازه های فولادی از متداول ترین انواع سازه ها در دنیا بشمار می آیند . مزایای بسیار و صرفه اقتصادی و فنی مناسب سازندگان و طراحان را به استفاده روز افزون از سازه های فولادی ترقیب می کند . ملاحظات مربوط به تخمین میزان و نحوه اعمال بار ها وهمچنین عدم اطمینانهای ناشی از مقاومت مصالح باعث بوجود آمدن رویکردهای متفاوتی در طراحی این قبیل سازها گردیده است که ازآن جمله به روش تنش مجاز ) ASD ( , روش طرح بر مبنای فاکتور بار و مقاومت ) LRFD ( و روش طرح بر مبنای حالات حدی ( LSD ( میتوان اشاره نمود. گرافهای راهنما از دیرباز به عنوان ابزاری مفید در آئین نامه ها و دستورالعملهای طراحی به حساب می آیند . علی رغم توسعه روز افزون روش های طراحی و تحلیل رایانه ای امکان طرح سریع و قابل اطمینان اجزای ساختمان از طریق گرافهای راهنما میتواند در ارتقاء دقت و آسان کردن فرآیند تحلیل و طراحی اجزای سازه مفید و موثر باشد . در این تحقیق ضمن ارائه الگوریتمی برای طرح تیر های فولادی بر مبنای لنگر خمشی طبق ضوابط مبحث دهم مقررات ملی ساختمان بر مبنای روش ضراثب بار و مقاومت ) LRFD ) گرافهای راهنما برای طرح تیر های فولادی با مقاطع استاندارد I شکل ارائه شده اند
کلیدواژه ها:
گرافهای راهنما , طرح تیر های فولادی , روش ضرائب بار و مقاومت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/281927/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اشرفی، محمد و کیانی، محمدرضا،1393،گرافهای راهنما برای طرح تیر های فولادی به روش ضرائب بار و مقاومت LRFD،همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری،گرگان،،،https://civilica.com/doc/281927
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، اشرفی، محمد؛ محمدرضا کیانی)
برای بار دوم به بعد: (1393، اشرفی؛ کیانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.