کاهش آلودگی صوتی در محیط های صنعتی با استفاده از پایه پیچ (انکر بولت) در فونداسیون ماشین آلات ارتعاش زا

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVIL01_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 630
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مهدوی عادلی

استادیار،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر،گروه عمران،شوشتر،عمران

بهمنیار روزبهی بابادی

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر،گروه عمران،شوشتر،عمران

چکیده

بدون شک آلودگی صوتی یکی از مهمترین آلاینده های زیست محیطی است که تحت شرایط مکانی و زمانی خاصبر فعالیت ارگانیسم های زنده به ویژه انسان تاثیرگذاشته و ممکن است با ایجاد عوارضمتعدد جسمی و روحی ، آسایشو راحتی او را سلب کند. با توجه به اینکه حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت 8 ساعته 90-85دسی بل می باشد ، تعیین این حد بعنوان استاندارد شغلیتماس باصدا به این معنی است که تماس با مقادیر بالاتر باعث ایجاد عوارضبهداشتی غیر قابل برگشت در انسان می شود . ازطرفی نیاز به صنعت در جوامع گوناگون، ایجاد کارخانه ها و صنایع تولیدی مختلف را به دنبال داشته است. صنعتی شدن نیز سبب گردیده تا نیروی انسانی شاغل در تماس همیشگی با وسایل ماشینی و تجهیزات قرار گیرد. اثرات ناشی از استفاده گسترده از وسایل ماشینی و تجهیزاتصنعتی به صورت مواجهه انسانها با مخاطرات گوناگون در محیط کار خودنمایی میکند. یکی از انواع مخاطرات در محیط کار، انتشار صدای آزار دهنده و ارتعاشات ناشی از کار کردن ماشین آلات صنعتی است. در کشور ، صنایع مهم و عظیمی وجود دارد که پیوسته درحال توسعه می باشند و اغلب ماشین آلات صنعتی موجود در آنها با تولید صدای زیادی همراه است در نتیجه پرسنل شاغل در آن صنایعتحت تاثیراین آلودگی قراردارند . برای رفع و یا کاهش این معضل، ابتدا بایستی منبع پدیدآورنده آلودگی صوتی را شناسایی نموده ، سپس جهت کاهش ویارفع آن به بررسی برخی از راهکارها پرداخت که استفاده ازانکربولت در فونداسیون ماشین آلات ارتعاشی می تواند راهکار مناسبی جهت کاهش آلودگی صوتی باشد

کلیدواژه ها

آلودگی صوتی ، انکربولت ، پایه پیچ ، صدا ، ماشین آلات ارتعاشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.