تاثیرپذیری میزان مقاومت به ضربه و میزان خمش قطعات قالبگیری تزریقی ترکیبی ترموپلاستیک هیدروکربنی و زیست تخریبپذیر از میزان ترکیب و عوامل فرآیند
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 925
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
KBDC01_023
تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393
چکیده مقاله:
هدف این تحقیق، بررسی تجربی اثر میزان ترکیب ترموپلاستیک هیدروکربنی و گیاهی و عوامل فرآیند بر میزان و تغییرات مقاومت به ضربه و میزان خمش )انعطاف پذیری( قطعات تولید شده به روشقالبگیری تزریقی بوده است. از ترموپلاستیک هیدروکربنی پلی استایرن و یک نوع ترموپلاستیک گیاهی بر پایه گندم به عنوان مواد اولیه استفاده شده است. مواد پس از رطوبت زدایی، با چند درصدوزنی مختلف به درون قیف دستگاه تزریق ریخته شدند. دستگاه تزریق مورد استفاد HAIXING-H88-88 ton و دارای قطر ماردون 93 میلیمتر بوده است. علاوه بر نسبت ترکیب، پارامتر دمایمذاب نیز در 9 سطح متغیر قرار داشته اند. قالب تزریق مورد استفادهدارای حفره ای به شکل نمونه لازم برای انجام آزمایش تعیین میزان خمش و مقاومت به ضربه مطابق استاندارد ASTM-D6110بوده است. میزان مقاومت به ضربه قطعات تولیدشده توسط دستگاهشارپی GOTECH-7.5 Joule اندازه گیری گردید. همچنین میزان خمش نمونه ها، توسط یک دستگاه طراحی و ساخته شده درهمین تحقیق اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که با افزایش دمایمذاب، مقاومت به ضربه و میزان خمش قطعات تولید شده کاهش می یابد. همچنین در یک دمای مذاب معین، با افزایش نسبت پلی استایرن در نسبت ترکیب پلی استایرن با پلیمرگیاهی، خواص مکانیکی بهبود می یابد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
جواد سیروس پور
ماهشهر، پتروشیمی رازی،
محمد شوکت زاده
ماهشهر، پتروشیمی رازی،
امیر وثوق
ماهشهر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :