سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 641

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCAU01_0199

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

چکیده مقاله مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی

در اثر وزش باد بر سطح دریاها، با توجه به طول قسمت بادگیرو عمق آب، موج هایی با ارتفاع های گوناگون به وجود می )Fetch( آیند. انرژی موج تابعی از ارتفاع موثر موج می باشد که این انرژیدر برخورد با سازه های دریایی به اشکال مختلفی تبدیل می شود، گاه به صورت شکسته شدن موج و یا بالاروی موج و گاه به صورت تغییر شکل در سازه. ارتفاع موثر موج نیز بستگی به ارتفاع اولیه موج دارد کهدر این تحقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مدلسازی با استفاده از سه موج منظم و سه موج نامنظم با ارتفاع های 2 متر، 3 متر و3/5 متر در محیطی به ابعاد2000×1250 متر و نتایج در محل اسقرار موج شکنی شیب خاکریز بدنه 1به 3 مورد تحلیل قرار گرفته اند. مقایسه نشان می دهد که در امواج منظم با افزایش ارتفاع اولیه موج به مقدار0/5 متر، حداکثر ارتفاع موج در محل برخورد به سازه با توان1/202 افزایش می یابد. از سوی دیگر در امواج دریا )امواج نامنظم جهت دار در این تحقیق(، اثرات آشفتگی و نامنظمی، گاه به صورت هم جهت باموج بعدی درآمده و باعث افزایش چشمگیر در ارتفاع موثر موج و نهایتاً افزایش قدرت تخریب موج به نسبت محاسبات و پیش بینی ها می گردد به صورتی که توان افزایش حداکثر ارتفاع موج به ازاء0/5 مترافزایش در ارتفاع اولیه موج برابر با2/152 می باشد.

کلیدواژه های مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی:

نویسندگان مقاله مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی

علیرضا باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن

بابک امین نژاد

استادیار رشته سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Tautra Hoen, M. K., modeling and control of energy converters, ...
Falnes, J., (2010) ocean wav energy fundamentals, Course notes, Norway: ...
Kofo ed-Hansen, H & Rasmussen, J H (1998) Modelling of ...
rensen, O R, Scheffer, H A & Madsen, P A ...
rensen, O R (1993) A Boussinesq model for waves (Scheffer, ...
rensen, O R (1993) Bound Waves and Triad Interactions in ...
rensen, O R (1992) A new form of the Boussinesq ...
rensen, O R (1991) A new form of the Boussinesq ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی" توسط علیرضا باقری، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن؛ بابک امین نژاد، استادیار رشته سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موج شکن توده سنگی سنتی ، ارتفاع اولیه موجH0 ، ارتفاع موثر موجHs ، موج منظم ، موج نامنظم هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در اثر وزش باد بر سطح دریاها، با توجه به طول قسمت بادگیرو عمق آب، موج هایی با ارتفاع های گوناگون به وجود می )Fetch( آیند. انرژی موج تابعی از ارتفاع موثر موج می باشد که این انرژیدر برخورد با سازه های دریایی به اشکال مختلفی تبدیل می شود، گاه به صورت شکسته شدن موج و یا بالاروی موج و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی عددی اثر ارتفاع اولیه موج - H0 - بر ارتفاع نهایی موج در محل برخورد با موج شکن های توده سنگی سنتی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.