پی جویی کانسار های کرومیت با استفاده از مدل سازی های متولی فرکتالی عیار- مساحت و شاخص های زونالیته در نقشه 1:100000 منطقه پرینگ
محل انتشار: اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 771
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIAG01_018
تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393
چکیده مقاله:
هدف از انجام این مطالعه پی چویی کانسارهای کرومیت منطقه پرنگ واقع در استان خراسان جنوبی است که بر اساس داده های رسوبات آبراهه ای صورت گرفته ا ست. روش های زونالیته ژئوشیمیایی و روش هوشمند فرکتالی عیار- مساحت برای آشکارسازی آتومالی های ژئوشیمیایی و زون های کانی سازی در منطقه مورد مطالعه استفاده شده است. برای این منظور مقادیر حاصلضربی عناصر همژنز Co,Cr و Ni به عنوان شاخص اکتشافی برای عنصر کروم مورد مطالعه قرار گرفت و بر اساس تئوری فرکتالی عیار- مساحت، جوامع مختلف کانی سازی برای این شاخص محاسبه شد و حد زمینه و حد آتومالی برای هاله ضربی Cr,Co.Ni به دست آمد. در پایان نیز نتایج بدست آمده از مدل ضربی Cr.Co.Ni با معادن فعال در منطقه اعتبار سنجی شد. همچنین نشان داده شد که با به کاربردن روش های هوشمند فرکتالی برای شاخص های زونالیته می توان مناطق دارای پتانسیل کانی سازی های پنهان را مشخص نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امیر نویدی قاضیانی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده معدن نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود
منصور ضیایی
عضو هیئت علمی دانشکده معدن نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود
پیمان افضل
عضو هیئت علمی گروه مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
امیربیژن یسریی
عضو هیئت علمی مدرسه معدن کمبرن، دانشگاه اکستر انگلستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :