سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش تغییر اقلیم و راهی به سوی آینده پایدار
کد COI مقاله: CCHFGG01_082
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,376
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش اقتصاد کم کربن در کاهش اثرات گرمایش جهانی
چکیده مقاله:
گرمایش جهانی و تغییرات آب و هوا ناشی از فعالیت های بشر یکی از مشکلات عمده زیست محیطی است که مهمترین عامل بوجود آورنده این پدیده گازهای گلخانه ای علی الخصوص گاز CO2 می باشد. به دلیل پیامدهای بسیار زیاد این پدیده جهانی در دو دهه اخیر توجه بسیاری از محافل علمی و سیاسی جهان به سمت این موضوع جلب شده است. این پدیده تأثیرات مخرب زیادی بر محصولات کشاورزی، جانوران و گیاهان، مناطق قطبی، اقیانوس ها، یخچال ها، منابع آب، جنگل، گردشگری، اقتصاد و سلامت انسان ها دارد. بررسی ها نشان می دهد به ازای هر درجه سلسیوس افزایش دما، نواحی آب و هوایی در حدود 150 کیلومتر طول محور قطبی و 150 متر به سمت بالا جا به جا می شوند و طبق تخمین های به عمل آمده تا سال 2050 دو سوم از یخچال ها نابود خواهند شد، همچنین دمای اقیانوس ها طی 40 سال گذشته به طور متوسط نیم درجه بالاتر رفته است. بنابراین گرمایش جهانی اولین معضل زیست محیطی دنیا است که عزم جهانی برای برطرف کردن آن به کار افتاده است. یکی از مهمترین راهکارها کاهش گاز CO2 است و به این منظور محوریت اقتصاد کم کربن مورد تأکید قرار گرفته است. این پژوهش با هدف بررسی اثرات بالقوه گرمایش جهانی بر محیط زیست و اقدامات ملی و بین المللی برای مقابله با آن با تاکید بر نقش مثبت اقتصاد کم کربن در گرمایش جهانی انجام گرفته است. پژوهش حاضر به روش اسنادی، پژوهش کتابخانه ای و مطالعه متون موجود در باب موضوع مورد تحقیق انجام شده است. ضمناً این تحقیق از نوع توصیفی و متاآنالیز است تا وضع موجود بدون دستکاری و کم و کاست، مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد و بتوان از آن بعنوان مبنایی برای تحقیقات بعدی بهره برداری نمود.
کلیدواژه ها:
گرمایش جهانی، اقتصاد کم کربن، محیط زیست، گاز های گلخانه ای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/269564/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالح نسب، ویدا،1393،نقش اقتصاد کم کربن در کاهش اثرات گرمایش جهانی،همایش تغییر اقلیم و راهی به سوی آینده پایدار ،تهران،،،https://civilica.com/doc/269564
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صالح نسب، ویدا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، صالح نسب؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی مالیات بر کربن در توسعه پایدار شهر (مطالعه موردی: بریتیش کلمبیا)
- ارائه یک مدل دو سطحی به منظور تعیین قیمت کربن در یک زنجیره تامین سبز با درنظرگرفتن طرح تجارت نشر
- محاسبه ردپای کربن در منازل مسکونی
- تاثیرعدم راه اندازی کمپرسور OFF GAS واحد تثبیت میعانات گازی پالایشگاه پنجم پارس جنوبی
- بررسی توسعه اقتصاد کم کربن در کشور: مفاهیم، چالش ها و راهکارها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پراکنش و تنوع زیستی میگوهای کیسه دار Crustacea: Malacostraca: Peracarida در حرای مل گنزه استان بوشهر
- بررسی تاثیر برخی محرک ها روی بیان ژن های مربوط به ایمنی در آبزی پروری
- شناسایی ماهی خارو باله سفید CHIROCENTRUS NUDUS SWINSON , 1839 با استفاده از روش دی ان ای بارکدینگ در سواحل خلیج فارس
- خرچنگ های جنس Pilumnus Leach,1815 در خلیج فارس و دریای عمان
- پیوند مصنوعی استخوان با استفاده از زیستمندان خلیج فارس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.