کاهش مصرف انرژی در شبکههای سیار موردی با استفاده از الگوریتم مسیریابیانرژیآگاه مبتنیبر مسیرهای چندگانه
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,004
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCEE16_444
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
امروزه کاهش مصرف انرژی یکی از مهمترین معیارهای طراحی الگوریتمهای مسیریابی در شبک ههای سیار موردی به شمار میرود.شبکههای سیار موردی شبکههایی خودسازمانده و متشکل از دستگاههای سیاری هستند که از طریق اتصالات ب یسیم به یکدیگر متصل شده اند.انرژی گرهها در شبکههای سیار موردی، از باتری تأمین میشود. از آنجا که ظرفیت باتری محدود است و امکان جایگزینی یا شارژ مجدد آنوجود ندارد؛ از دست دادن انرژی یک گره نه تنها بر آن گره تأثیر می گذارد، بلکه بر توانایی آن گره برای هدایت بستهها و در نتیجه طول عمرشبکه تأثیر خواهد گذاشت. در شبک ههای سیار موردی نرخ جابجایی و حرکت گرهها بسیار بالا است و استفادهی بیش از اندازه از یک گره وجابجایی آنها منجر به تقسیمشدن شبکه میشود. در این مقاله یک الگوریتم مسیریابی انرژیآگاه ارائه میدهیم که با حداقل رساندن مصرفانرژی در مسیر از منبع به مقصد موجب افزایش طول عمر شبکه میشود. در روش پیشنهادی با استفاده از مسیرهای چندگانه و با توجه به وزنهر مسیر، ترافیک بین مسیرها توزیع میگردد و درنتیجه ترافیک گرههای با استفاده بالا را کاهش می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی برومندنیا
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
احسان شریفی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
میلاد قهاری بیدگلی
کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار، باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران جنوب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :