روش های نوین بهبود بازدهی سلول های خورشیدی
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 701
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCEE16_288
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
یکی از محدودیت های سلول های خورشیدی متعارف بازدهی پایین آنها است زیرا هنگامی که نور خورشید به یک سلول خورشیدی می تابد فوتون های با انرژی کمتر از شکاف انرژی ماده استفاده شده در سلول خورشیدی جذب نمی شوند و انرژی اضافی فوتون هایی که انرژی آنها بیش از شکاف انرژی باشد به صورت گرما تلف می شود و لذا بازدهی سلول های خورشیدی که از کریستال نیمه هادی با یک پیوند p-n ساخته می شوند به صورت تئوری حداکثر 31 تا 33 درصد می باشد که در عمل کمتر از این مقدار می باشد در این مقاله به معرفی دو روش برای بهبود بازدهی سلول های خورشیدی که مبتنی بر استفاده از نانوساختارهای کوانتومی (QD) است پرداخته شده است. این روش ها شامل تولید اکسایتون مضاعف (MEG) و ایجاد باندهای میانی می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حاتم محمدی کامروا
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
داود رضایی
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :