سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 215_8680435889
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,449
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کیفیت آبهای ساحلی استان هرمزگان با استفاده از شاخص OECD و روش مقیاس ماده مغذی
چکیده مقاله:
یکی از روشهای ساده و کاربردی جهت تحلیل پارامترهای کیفی آبهای ساحلی استفاده از شاخصهای کیفی آبهای ساحلی میباشد. این روش دادههای فراوان حاصل از گشتهای دریایی را تحلیل نموده و نتیجه را بهصورت یک عدد یا یک عبارت که بهسادگی قابل درک و تفسیر میباشد، بیان مینماید. هدف از این پژوهش بررسی کارآمد بودن یا مناسب بودن دو شاخص کیفی آبهای ساحلی جهت تعیین کیفیت آبهای ساحلی استان هرمزگان میباشد. به این منظور شاخصهای OECD و روش مقیاس ماده مغذی بر روی دادههای به دست آمده از منطقه ساحلی استان هرمزگان از دارسرخ تا باسعیدو اعمال شده اند. با اعمال شاخص OECD این منطقه اولیگوتروفیک و با اعمال روش مقیاس ماده مغذی این منطقه یوتروفیک است که نشان میدهد این شاخصها منطقهای میباشند
کلیدواژه ها:
تغذیه گرایی ، شاخص کیفی آبهای ساحلی ، شاخص ، OECD روش مقیاس ماده مغذی ، حالت تغذی های آبهای ساحلی ، خلیج فارس در استان هرمزگان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 215_8680435889 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/264/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تائبی، سهیلا و اعتمادشهیدی، امیر و اسدالله فردی، غلامرضا،1383،ارزیابی کیفیت آبهای ساحلی استان هرمزگان با استفاده از شاخص OECD و روش مقیاس ماده مغذی،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/264
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، تائبی، سهیلا؛ امیر اعتمادشهیدی و غلامرضا اسدالله فردی)
برای بار دوم به بعد: (1383، تائبی؛ اعتمادشهیدی و اسدالله فردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- شیخستانی، نسرین "تبیین شاخصهای کیفی آبهای سطحی و کاربرد آن ...
- مخدوم، مجید " زیستن در محیط زیست" انتشارات دانشگاه تهران، ...
- ابراهیمی، محمود"گزارش نهایی پروژه بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آبهای ...
- افشاری، غلامرضا "خلاصه اجرایی طرح جامع منطقه آزاد قشم" ویژه ...
- Aguilera, P. A. and Castro, H. and Rescia, H. and ...
- Chapra, S. C. "Surface Water- Quality Modeling" McGraw Hill publisher, ...
- Moriki, A. and Karydis, M. "Application of Multicriteria Cho ice-Method ...
- Inharber, H. " " E nvironmental indices" John willey & ...
- Ignatiades, L. and Karydis, M. and Vounatsou, P. "a Possible ...
- Hashimoto, S. and Tsujimoto, R. and Maeda, M. and Ishimaro, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اعتبار سنجی روش ماتریس لئوپولد در EIA به کمک روش ارزیابی توان در محیط GIS
- ارزیابی زیست محیطی با روش ماتریس سه بعدی و ماتریس لئوپولد ( مطالعه موردی: کنارگذرانزلی)
- مدلسازی لایه بندی و ازریابی شرایط کیفی آب در مخازن سدها با استفاده از مدل دو بعدی CE-Qual-W2 (مطالعه موردی مخزن سد خداآفرین)
- آشکار سازی ساختار روند تغییرات متوسط دبی سالیانه ایستگاه سراب هنده شهرستان گلپایگان طی 55 سال گذشته سال 1336تا1391
- مقایسه برآورد متوسط باران سالانه حوضه آبریز سد ها از دو روش خطوط هم باران و گرادیان بارندگی (با مثال موردی سدهای تلچگاه و پنبه زار از حوضه آبریزهندیجان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.