بهینه یابی تهویهی طبیعی در نماهای دوپوسته در اقلیم گرم و خشک جهت کاهش استفاده از سیستم های تهویه مطبوع و در نتیجه کاهش مصرف انرژی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,021

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ARUES01_007

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1393

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از تهویه ی طبیعی در ساختمان ها به منظور تامین رفاه و راحتی کاربران از نکات مورد ملاحظه در طراحی ساختمان بشمار می رود. بهره گیری از تهویهی طبیعی به ویژه هنگام تابستان، از استفاده ی بی رویه ی سیستم های تهویه مطبوع در ساختمان می کاهد، به طوری که آسایش ساکنین را بدون اتلاف انرژی تامین می نماید. در این راستا نماهای دوپوسته به عنوان شکلی از پوسته ی بنا، امکان تهویه طبیعی را ضمن کنترل سایر عوامل خارجی برای ساختمان ها فراهم می آورند. نماهای دو پوسته ساختمان را در برابر شرایط آب و هوایی مختلف محافظت می نمایند و سبب می شوند تا کاربران بدون مواجهه با معضلات موجود در نماهای تک پوسته از دریچه های بازشونده در فضای کار و زندگی خود بهره مند شوند. بدین منظور در این مقاله ضمن تحلیل چگونگی تهویه طبیعی در سیستم های مختلف نماهای دو پوسته، به بررسی عملکرد این سیستم ها برای استفاده از تهویهی طبیعی در ساختمانهای با نمای دو پوسته در اقلیم گرم و خشک می پردازیم.

کلیدواژه ها:

نماهای دو پوسته ، تهویه طبیعی ، اقلیم گرم و خشک

نویسندگان

وحید افشین مهر

استادیار گروه معماری، دانشگاه پیام نور تهران

فهیمه عارف

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه پیام نور تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :