شناسایی باکتریهای خاکزی باغهای انگور استان قزوین و بررسی اثر بازدارندگی آنها بر Rhizobium vitis عامل گال طوقه و ریشه
محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 454
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCANR06_061
تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین بیماریهای انگور در سراسر جهان سرطان گالی طوقه و ریشه باعامل Rhizobium vitis میباشد. علیرغم اهمیت بیماری تاکنون روش کنترل موثری برای آن ارائه نشده است. این پروژه باهدف جداسازی و شناسایی باکتریهای خاکزی باغهای انگور استان قزوین و بررسی اثر آنتاگونیستی آنها روی rh.vitis صورت گرفته است. لذا در این بررسی از مناطق عمدهی پرورش انگور در استان قزوین نمونههایی از ریشه و طوقه انگور به همراه مقدار خاک اطراف درختهای آلوده و سالم جمعآوری و به آزمایشگاه منتقل شد. جداسازی باکتری از نمونههای جمعآوری شده مطابق روشهای معمول روی محیطهای کشت king sB(K) محیط کشت حاوی یک دصرد سوکروز Nutrient agar,(NA), (NAS) انجام گرفت. طی نمونهبرداری از 22 منطقه، 210 ایزوله جدا گردید. که براساس نتایج آزمونهای شناسایی و نتیجهی PCR با پرایمرهای اختصاصی برای ردیابی ژنهای مسئول سنتز 4، 2- دی استیل فلور گلوسینول، سیانید هیدروژن و آنزیمهای پروتئاز باکتریهای Pseudomonas sp. وPseudomonasfluorescens ،Bacillus sp.،Bacillus subtilis شناسایی شدند. این مطالعه برای اولین بار در استان قزونی برای بررسی امکان کنترل بیولوژیکی Rh. Vitis انجام شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مونا اسمعیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی،دانشگاه زنجان.
علیرضا معرفت
دانشیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه زنجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :