آنالیز فنی، اقتصادی و زیست محیطی سیستم تولید همزمان برق، حرارت و سرما بر پایه محرک اولیه میکروتوربین با استراتژیهای مختلف برای مجتمع مسکونی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 995
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELECOM01_083
تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات اصلی جهان درحال حاضر مشکل گرم شدن تدریجی کره زمین در اثر تشعشعات گازهای گلخانه ای است همانطور که انتظار می رود نیروگاه ها و صنایع نفت و گاز مشمول تولید میزان قابل توجهی از گازهای دی اکسید کربن میباشند بنابراین توجه به کاهش گازهای گلخانه ای تولیدی در بخش انرزی ضروری به نظر میرسد بنابراین سیستمهای تولید همزمان برق، حرارت و سرما (CCHP) با هدف بهینه سازی درمصرف انرژی، کاهش اتلافات ناشی از انتقال و توزیع انرژی الکتریکی در شبکه و نیز کاهش آلودگیهای ناشی از احتراق سوختهای فسیلی در نیروگاههای بزرگ و همچنین حل مشکل اساسی قرن حاض ررا که همان گرمایش زمین است، به سرعت در مناطق مسکونی در حال افزایش است. سیستم CCHP می تواند به صورت تامین انرژی با اولویت تامین برق ،(FEL) تامین انرژی با اولویت تامین حرارت (FTL) و ... باشد.در این مقاله برای یک مجتمع مسکونی واقع در شهر گرگان با در دست داشتن دیماند حرارتی، سرمایی و الکتریکی و با ارزیابی اقتصادی ظرفیت بهینه و رژیم کاری میکروتوربین در ساعات مختلف تعیین شده است. مسئله با هدف ماکزیمم کردن سود خالص سالانه با روش حل غیر خطی آمیخته با عدد صحیح به کمک نرم افزارGAMS حل شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که استفاده از CCHP بر پایه محرکه اولیه میکروتوربین برای واحدهای مسکونی اقتصادی میباشد. و اقتصادی ترین حالت، کارکرد CCHP با تامین دیماند حرارت (FTL) می باشد. ودر نهایت شدت کاهش دی اکسید کربن نیز محاسبه شده است.
کلیدواژه ها:
میکروتوربین ، آنالیز حساسیت ، بهینه سازی ، تولیدهمزمان برق ، حرارت و سرما ، حل غیر خطی آمیخته با عدد صحیح و ظرفیت بهینه
نویسندگان
سعید ایگدری
دانشکده برق، دانشگاه آزاد علی آبادکتول- ایران
دایان بابایانی
دانشکده برق، دانشگاه آزاد علی آبادکتول - ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :