سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
کد COI مقاله: ICMM01_1038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 695
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل فردی مؤثر بر شناسایی فرصت های کارآفرینی
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر به مرور منابع پیشین با هدف بررسی و شناسایی عوامل فردی مؤثر بر تشخیص فرصت های کارآفرینی صورت پذیرفته است. در این پژوهش 9 عامل فردی به عنوان مهمترین عوامل موثر بر شناسایی کارآفرینی شناسایی و تعریف گردید که این عوامل در دو حوزه ی عواملروانشناختی و غیر روان شناختی دسته بندی شده اند بطوری که عوامل روانشناختی به ترتیب اهمیت شامل ویژگی های شخصیتی، هوشیاری کارآفرینانه، خلاقیت کارآفرینانه، قابلیت های شناختی، خود کارآمدی و انگیزش می شود و عوامل غیر روان شناختی نیز به ترتیب عبارتند از دانش و تجربه پیشین، شبکه اجتماعی و خانواده و زمینه خانوادگی.با توجه به اهمیت بالای ویژگی های شخصیتی در بین عوامل فردی موثر بر شناسایی فرصت کار آفرینی، در این پژوهش ویژگی های شخصیتی مورد بررسی قرار گرفتند و به ترتیب استقلال طلبی ، مخاطره پذیری، نیاز به احترام و به رسمیت شناخته شدن، تحمل ابهام، اعتماد به نفس و خوشبینیبه عنوان مهمترین این ویژگی ها شناسایی و معرفی شده اند.
کلیدواژه ها:
عوامل فردي، تشخيص فرصت ها، كارآفريني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/261418/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهبندرزاده، حمید و زارعی، راضیه،1392،عوامل فردی مؤثر بر شناسایی فرصت های کارآفرینی،کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها،شیراز،،،https://civilica.com/doc/261418
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، شاهبندرزاده، حمید؛ راضیه زارعی)
برای بار دوم به بعد: (1392، شاهبندرزاده؛ زارعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تسهیلگری: فرایندی برای یادگیری در ترویج و آموزش مشارکتی منابع طبیعی
- طراحی نقشه ی راه اکوسیستم نوآوری مبتنی بر ICT برای کسب و کارهای کوچک و متوسط در حوزه های مزیت دار
- تعیین طول عمر مخازن تحت فشار CNG، دارای ترکهای سطحی
- شناخت استراتژی های نوآور در خلق اکوسیستم های کارآفرینانه در دانشگاه تهران
- نقش سرمایه اجتماعی در کشف و شناسایی فرصت های کارآفرینی در سازمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.