کاربرد استاندارد آموزشی ایزو 10015در ارزیابی عملکرد آموزشی یک شرکت تولیدی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
  • کد COI اختصاصی: ICMM01_0922
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1979
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته مرادی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

فریبا کریمی

استادیار دانشکده علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

احمد علی فروغی ابری

استادیار دانشکده علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

چکیده

هدف از پژوهش حاضر مقایسه وضعیت موجود و مطلوب آموزش شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان براساس استانداردهای بین المللی ایزو 10015 بود که با روش توصیفی از نوع پیمایشی انجام گرفت. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان به تعداد 15221 نفر بودند. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان 370 نفر تعیین گردید که به روش تصادفی چند مرحله ای انتخاب شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته بود که آموزش را در مولفه های نیازسنجی، طراحی و برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی در دو وضعیت موجود و مطلوب بررسی می کرد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه مورد تآیید متخصصان قرار گرفت. پایایی پرسشنامه از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای وضع موجود 0/95 و برای وضع مطلوب 0/99 محاسبه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی ( آزمون T وابسته، آزمون تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی ISD ) انجام شد. بین نیازسنجی ، طراحی، اجرا و ارزشیابی آموزش در وضعیت موجود و وضعیت مطلوب تفاوت معنادار وجود داشت. در خصوص متغیرهای جمعیت شناختی، در وضعیت موجود بین نظرات کارکنان با سن 30 - 20 سال و 40-31 سال تفاوت معنادار وجود داشت، ولی در سایر متغیرها تفاوت معناداری وجود نداشت.

کلیدواژه ها

آموزش کارکنان، استاندارد ایسی 10015 ، تیازسنجی آموزشی، طراحی آموزشی، اجرا، ارزشیاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.