مدیریت استراتژیک گامی به سوی سلامت سازمانی
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 728
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMM01_0695
تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393
چکیده مقاله:
سلامت به معنی فقدان بیماری و نارسایی در ارگانیسم است. رویکرد سلامت سازمانی از لحاظ فهم پویایی های سازمانها و پژوهش و کوشش جهت بهسازی آنها، مزایای علمی قابل ملاحظه ای دارد.برای داشتن جامعه ی سالم باید سازمان های سالم ایجاد شود و برای اینکه سلامت سازمانی دریک سازمان ایجاد شود ابتدا باید جو موجود در آن سازمان شناخته شود. برای تعریف، توضیح وسنجش جو اجتماعی سازمان ها، تلاش های علمی قابل ملاحظه ای در دهه های اخیر صورتگرفته است. یکی از چهارچوب های نظری مشهور و سودمند در این مورد سلامت سازمانی است.سلامت سازمانی در سایه برنامه ریزی استراتژیک هدفمند امکان پذیر خواهد بود. آیا تا به حال ازخود پرسیده اید که چرا بعضی از شرکت های بزرگ و موفق در مدت زمان کوتاهی با از دست دادن سهم بزرگی از بازار خود به موقعیتی معمولی و حتی تأسف بار تنزل یافته اند و چرا برخی ازشرکت های کوچک و گمنام به یکباره به جایگاه های ممتازی در صحنه رقابت بین الملل رسیده اند؟ آیا در این مورد فکر کرده اید که چرا برخی از مؤسسات، نوسان های سیاسی، اقتصادی،اجتماعی را به راحتی تحمل نموده و بر آنها غلبه می کنند و در مقابل برخی از سازمان ها طعم تلخشکست را چشیده و از ادامه راه باز می مانند؟ به عقیده بسیاری از متخصصان علم مدیریت پاسخ( مدیریت استراتژیک ) و ( استراتژی ) بسیاری از این گونه سئوالات را باید در مفاهیمی به نامجستجو کرد. در این مقاله سعی شده است نگاهی گذرا بر مدیریت استراتژیک و ضرورت و موانعبکارگیری آن در سازمان ها و همچنین تاثیر آن بر سلامت سازمانی داشته باشیم. در ابتدا به ارائه مفاهیمی در مورد استراتژی و برنامه ریزی استراتژیک پرداخته خواهد شد و در ادامه ادبیاتی چنددر مور.د سلامت سازمانی ارائه خواهد گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمید تابلی
عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بخش مدیریت
زهره لکزایی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، دانشکده فنی و مهندسی، بخش مدیریت و
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :