بررسی روشهای مکان‌یابی پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC13_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2419
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهریار ی

دکترای برنامه ریزی حمل و نقل، دانشیار دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت.

افشین شریعت

دانشیاردانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم وصنعت ایران

علیرضا احمدی فینی

دانشجوی دکترای مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

در زمان بروز حوادث ترافیکی به منظور رسیدگی به موقع و کارای نیروهای هلال‌احمر در کمترین زمان ممکن با توجه به آمار بالای حوادث و محدودیت‌های مالی موجود باید موقعیت مناسب پایگاه‌ها مکان‌یابی شوند. برای مکان‌یابی بهینه پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌آحمر برحسب سیاست‌های کلی، منطقه‌ای و حتی موردی (شرایط خاص)، شاخص‌های مکان‌یابی شامل تابع هدف، محدودیت‌های پوشش، محدودیت‌های مربوط به استقرار، تعداد و نوع وسایل و تجهیزات امداد و نجات در پایگاه‌های هلال‌احمر و نوع شبکه تعیین می‌گردد. بر این مبنا از بین روش‌های مختلف مکان‌یابی، باید یکی از مدل‌های اولیه مکان‌یابی (مدل‌های پوششی مسیر و تقاضا) و یا مدل‌های استاتیک (مدل‌های قطعی و احتمالی پوشش مضاعف) را انتخاب کرد. با توجه به آمار بالای حوادث و محدودیت‌های مالی موجود باید محل قرارگیری پایگاه ای امداد و نجات جمعیت لال‌احمر به نحوی انتخاب شود که امکان رسیدگی به حوادث در کوتاه‌ترین زمان ممکن، میسر گردد. بنابراین با مکان‌یابی صحیح پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر می‌توان زمان رسیدگی به حوادث تا حداقل ممکن کاهش داد.

کلیدواژه ها

مکانیابی، پایگاههای امداد ونجات جمعیت هلال احمر، حوادث ترافیکی ، شبکه حمل و نقل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.