سال انتشار: 1385
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ماده چگال
کد COI مقاله: CMC08_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,899
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله دستگاه های همبسته قوی ذرات کوانتومی در ابعاد کم
چکیده مقاله:
فیزیک سیستم های بس ذره ای همبسته قوی، از موضوعات مورد توجه فیزیک پیشه های تجربی و نظری است که تلاش فراوانی در آن در حال انجام است . به کمک تکنولوژی پیشرفته علم مواد و تکنیک های ساخت آنها در دماهای کم در چند دهه اخیر، شاهد کشف پدیده های جدید فیزیکی چگالش بوزونی گازهای اتمی و احتمال گذار فلز - عایق در ساختارهای دو بعدی الکترونی با تحرک پذیری بالا بوده ایم . در حال حاضر از نقطه نظر تجربی و نظری به وضعیتی از دستگاه های الکترونی رسیده ایم که برهم کنش ها در آنها مهم هستند و نظریه مایع فرمی در چنین دستگاه هایی لزوما نقطه آغاز خوبی برای مطالعه به روی پدیده های مشاهده شده نیست . در این سخنرانی، ابتدا به دلایلی که مطالعه دستگاه های همبسته قوی مهم هستند پرداخته و سپس به مطالعه دستگاه های مایع الکترونی متعارف همبسته قوی در ابعاد مختلف در حضور و یا عدم حضور ناخالصی، اتم های سرد در ابعاد کم و مطالعه مواد همبسته قوی خواهم پرداخت .
در مورد رهیافت های نظری متعارف که برای محاسبه خواص الکترونی مواد مورد استفاده قرار می گیرد صحبت کرده و مروری بر نظریه تابعی چگالی و کاربردهای آن در موادی که همبستگی الکترونی ضعیف دارند، خواهم داشت . با توجه به موفقیت نظریه میدان دینامیکی متوسط در بررسی مدل های هامیلتونی همبسته، به مطالعه نظریه فوق پرداخته و به روش های عددی مبتنی بر حل مجموعه معادلات خودسازگار آن می پردازیم . مطالعات عددی مدل هابارد تعمیم یافته دو بعدی خواص مشاهده شده مواد ابررسانای گرم را نشان می دهند . این خواص مانند حالت پایه آنتی فرو مغناط یسی مدل مات - هابارد در حالتی که الکترون های دستگاه به صورت نیمه پر اشغال شده باشند و همچنین جفت شدگی موجی d در حالت تزریق حفره دستگاه هستند، خواهند بود .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25846/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگری، رضا،1385،دستگاه های همبسته قوی ذرات کوانتومی در ابعاد کم،هشتمین کنفرانس ماده چگال،مشهد،،،https://civilica.com/doc/25846
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، عسگری، رضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، عسگری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Equivalent Modeling in Rotor-dynamics: The Case Study of a Blower Shaft
- Model updating of ovine intervertebral disc via Experimental modal analysis
- Dynamic simulation of a flexible rotor-hydrodynamic bearing model considering oil flow turbulence effects and wear in bearing
- شبیه سازی پدیده تشدید برای جریان ناپایا اطراف سیلندر و تیغه پیزوالکتریک و بررسی اثرات آن بر شدت ارتعاشات القایی و میزان ولتاژ الکتریکی
- Torsional Vibrations of Rotating Cardan Shaft Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.