مثلث توسعه یافتگی عصر دیجیتالی توانمندی منابع انسانی دولت الکترونیک و شهروند الکترونیکی (توسعه خدمات رسانی)
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی شهرداری الکترونیکی
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,911
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMUN01_011
تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1385
چکیده مقاله:
با گسترش سهم سرمایه انسانی در توسعه سازمان ها راهکارهای نوین و بدیلی برای کاهش هزینه های سربار وخلق مزیتهای بزرگ در تمامی بزرگ در تمامی عرصه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی فراهم شده است به گونه ای که پاره ای از صاحب نظران همچون تافلر، لوستر تارو و .... بزرگترین مزیت استراتژیک سازمانها را منابع انسانی توانمند می دانند. مفهوم توانمندی منابع انسانی با مفاهیمی همچون دولت الکترونیک و شهروند الکترونیکی پیوند خورده است بطوریکه بازتابی از الگوهای ذهنی و تغییرات پاردایمی را پیش روی سازمانها و فرایند توسعه کشورها قرار داده است. سرعت تغییرات، انعطاف پذیری بالا، شناسایی چالش های فراروی و ضرورت قابلیت های چند وجهی منابع انسانی در برابر مقتضایت ناشناخته و مبهم و ضرورت انتخاب واسطه ای که بتواند این ظرفیت ها و قابلیت ها را با الزامات عصر دیجیتالی همگام و همنوا سازد به عنوان مهمترین ایده برای برقراری پیوند بین سه مفهوم توانمندی منابع انسانی، دولت الکترونیک وشهروند الکترونیکی شناخته می شود.
در این مقاله مبانی نظری و علمی و حتی الامکان پیوند ارگانیک بین این سه مفهوم مورد اشاره قرار گرفته است و تلاش شده بین مفهوم دولت دانش بنیان و برنامه های توسعه و الزامات عصر دیجیتال و تحولات و چرخشهای پارادایمی ناشی از دولت الکترونیک و شهروند الکترونیک و در نهایت و در نهایت فرایند گذار از دنیای سنتی به دنیای دیجیتالی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و ضمن معرفی پاره ای از انگاشته ها تصورات ذهنی مدیران و استراتژی های سازمانی قبل و بعد از دنیای دیجیتالی، پیشنهادهای علمی برای گذار از سازمان سنتی به دنیای دیجیتالی ارائه شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیداحمد طباطبایی
مدیر کل دفتر آموزش و بهسازی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :