سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 206_2670543399
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,350
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکار گیری المانهای محدود در بررسی اثر بازشوها روی دالهای بتن آرمه
چکیده مقاله:
در طراحی و ساخت دالهای تخت, در نظر گرفتن بازشوها به دلایل عبور لولههای تاسیساتی, داکتهای تهویه, گرمایشهای هواساز و داکتهای الکتریکی اجتناب ناپذیر میباشد. در مورد اثر بازشوها در کاهش مقاومت و تاثیر آن در تغییر شکل دالها, تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفته است که این آزمایشها به دلایل اقتصادی از محدودیت هائی برخوردار میباشند. در این تحقیق جهت تعمیم دادن اثر بازشو (شکل و فاصله بازشو از ستون) سوراخهائی با ابعاد مختلف که در فاصلههای متفاوتی از بر ستون قرار گرفتهاند به کمک نرم افزار ANSYS مورد آنالیز قرار گرفته است. همچنین این آنالیزها با نتایج آزمایشگاهی که توسط برخی محققین کار شده, مورد مقایسه قرار گرفته است. تا با بررسی این نتایج و در صورت تطابق نتایج آزمایشگاهی با آنالیزهای انجام گرفته بتوان به یک سری نتایج کلی دست یافت
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 206_2670543399 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/255/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لطف الهی، محمدعلی و گلگون، حمیدرضا،1383،بکار گیری المانهای محدود در بررسی اثر بازشوها روی دالهای بتن آرمه،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/255
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، لطف الهی، محمدعلی؛ حمیدرضا گلگون)
برای بار دوم به بعد: (1383، لطف الهی؛ گلگون)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- کی نیا, امیرمسعود, " آنالیز و طراحی سازه های بتن ...
- جاهد مطلق, حمیدرضا, , ANSYS انتشارات دانشگاه علم و صنعت ...
- Elgabry, A.A., Ghali, A.G., ،Moment Transfer by Shear in Slab-Column ...
- Mortin, J.D., Ghali, A.., 4Connection of Flat Plates to Edge ...
- EI-Salakawy, E.F., Polak, A.M., and Soliman, H.M., ،#Reinforced Concrete Slab-Column ...
- Barbosa, A.F., and Ribeiro, G.O., *Analysis of Reinforced Concrete Structure ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی اثر ابعاد، موقعیت و شکل بازشوها بر خیز دال بتنی دوطرفه تحت خمش(1392)
- بررسی اثرات شکلهای مختلف بازشوها واقع در نوار ستونی و نوار میانی در دالهای سازه های بتن آرمه(1394)
- بررسی اثرات شکلهای مختلف بازشوها واقع در نوار ستونی و نوار میانی در دالهای بتن آرمه(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.