امنیت اجتماعی توریسم در مناطق جنبی استان کرمان (مطالعه موردی گردشگران خارجی استان کرمان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش منطقه ای چالشها و راهکارهای توسعه در مناطق محروم
  • کد COI اختصاصی: KRESEARCH01_102
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 664
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید ملامحمدی راوری

دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، و رئیس مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای کرمان

صدیقه حسنی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، عضوهیات علمی واحد کرمان

اعظم شفیعی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

حمید تابلی

ستادیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران و رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان

چکیده

یکی از راهبردهای اساسی برای توسعه مناطق جنوبی استان کرمان استفاده بهینه از پتانسیل‌های صنعت توریسم می‌باشد. ابعاد گسترده‌ای صنعت ظریف و پیچیده‌‌ی گردشگری مانند کلاف در هم تنیده‌ای ارتباط همه جانبه‌ای در سطوح ملی، منطقه‌ای و نیز بین‌المللی داشته و هرگونه بروز ناامنی و بکارگیری خشونت در سطوح مختلف آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری به این صنعت وارد می‌سازد. در این مقاله میزان احساس امنیت توریستی توسط متغیرهای نقش نیروی انتظامی وتبلیغات در کشور، احساس امنیت بر جذب گردشگر سنجیده شود که با راهبرد پیمایشی از 2450 گردشگر خارجی که در شش ماه اول سال 1392 از مناطق جنوبی استان کرمان بازدیده نموده‌اند، نمونه 343 نفری انتخاب شده است و با استفاده از پرسشنامه روند منظمی برای جمع‌آوری اطلاعات صورت گرفته است. تجزیه و تحلیل داده‌ها با کمک نرم‌افزار SPSS صورت گرفته است و نتایج نشان می‌دهد که بین نقش نیروی انتظامی و احساس امنیت اجتماعی در جامعه میزبان رباطه معناداری وجود دارد. هم‌چنین تبلیغات و رسانه‌ها براحساس امنیت توریست تأثیر مستقیم دارند و بین احساس امنیت گردشگران و جذب گردشگران رابطه معناداری وجود دارد، و رابطه بین سه متغیر مثبت و معنادار می‌باشد.

کلیدواژه ها

احساس امنیت، توریست، نیروی انتظامی، تبلیغات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.