کاهش نویز فاز در نوسان متعامد QVCO به روش استفاده توام از کوپلاژ هارمونیکهای اول و دوم
محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,096
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEE15_376
تاریخ نمایه سازی: 17 بهمن 1385
چکیده مقاله:
در این مقاله روش تزریق سری از سورس sourceJnjectionsourceCoupled بر اساس استفاده توام از دو ساختار کوپلاژ Cascode و کوپلاژ تزریق موازی ارائه شده است. ساختار ارائه شده دارای ویژگی هر دو روش بوده و عملکرد نویز فاز و دقت تعامد فاز بسیار خوبی دارد. یک نوسان ساز QVCO بر اساس این ساختار با ولتاژ تغذیه 1/8 ولت و فرکانس مرکز 1/8 گیگاهرتز طراحی شده است که نویز فازی حدود -136dBc/Hz در فرکانس آفست 1MHz می دهد که به ترتیب 7.3dB, 5dB بهبود نویز فاز نسبت به روشهای کوپلاژ تزریق موازی (SIPC) و کوپلاژ Cascode دارد. این نتیجه بر اساس شبیه سازی با تکنولوژی 0.18Ucmos و با استفاده از سلفهای روی تراشه با ضریب کیفیت (Q) حدود 8 بدست آمده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ابومسلم جان نثاری
گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران
محمود کمره ای
گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :