بررسی و اندازه گیری میدان های الکتریکی و مغناطیسی درمجاورت محوطه پست های 230 کیلو ولت نیروگاهی(مطالعه موردی نیروگاه حرارتی رامین)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 591

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

HESD03_140

تاریخ نمایه سازی: 27 اردیبهشت 1393

چکیده مقاله:

امروزه بحث میدان های الکتریکی ,مغناطیسی و الکترو مغناطیسی در صنعت بواسطه اثرات زیان آور احتمالی خود بصورت جدی در مراکز علمی و پژوهشی می گردد.تاثیرات مخرب احتمالی این میدان ها بر روی سلامتی شهروندان و نیروهای شاغل در اطراف این پست ها و خطوط همواره در رسانه ها ,افکار عمومی و نیز محافل علمی محل بحث و بررسی بوده است و بعضا موجب نگرانی میشود.و با توجه به رشد روز افزون علم وتکنولوژی در زمینه ها ی مختلف و دخالت انسان در محیط زیست طبیعی و سیستم های فیزیکی ,اکولوژیکی و بیولوژیکی وابسته ,نگرانی هایی درباره آثار مخرب امواج الکترومغناطیسی (به ویژه امواج میکروویو وفرکانس رادیویی) بر سلامت انسان و سایر موجودات افزایش یافته است .آلودگی الکترو مغناطیسی به عنوان یکی از مهم ترین مشکلات اکولوژیکی در محیط زیست شناخته شده است که اثراتی بر روی سیستم های مختلف موجودات زنده دارد و می تواند سلامت آنها را به مخاطره اندازد. نیروگاه حرارتی رامین در استان خوزستان ، شمال شرقی اهواز ، کیلومتر 20 جاده مسجد سلیمان و در نزدیکی رودخانه کارون قرار گرفته است . این نیروگاه دارای 6 واحد بخاری (4 واحد 305 مگاواتی و 2 واحد 315 مگاواتی) و توان تولید 1850 مگاواتی می باشد. در این مطالعه به بررسی استانداردهای موجود در این زمینه پرداخته می شود ,سپس در بخش اندازه گیری مقادیر اندازه گیری شده از محل پستها ارائه گردیده و نهایتا در بخش نتایج با مقادیر ارائه شده در استانداردها مقایسه شده است.

نویسندگان

محمد حمیدی

مسئول بهداشت حرفه ای ,نیروگاه حرارتی رامین اهواز

ویدا صادقی دهکردی

کارشناسی ارشد محیط زیست,نیروگاه حرارتی رامین اهواز

هدا عنصری

کارشناسی ارشد محیط زیست ,نیروگاه حرارتی رامین اهواز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :