سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 025_9755731796
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,539
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد روش همگرایی – همجواری در مقاطع غیر دایروی
چکیده مقاله:
از بین روشهای مختلفی که امروزه برای طراحی پوشش تونلها به کار میرود ، روش همگرایی – همجواری یکی از مناسبترین روشها میباشد ، این روش در عین سادگی مفهوم مسأله اندرکنش سازه و خاک را به بهترین وجه نشان میدهد . به علاوه در این روش حساسیت مسأله نسبت به خصوصیات خاک ، سختی پوشش و تأخیر در نصب آن به سادگی مشاهده میشود . یکی از فرضیاتی که برای ساده سازی محیط در این روش به کار گرفته شده است ، فرض دایره ای شکل بودن مقطع میباشد ، در نتیجه در مورد مقاطعی که به شکل دایره نیستند ، شکل بستة محاسبات غیر ممکن و استفاده از روشهای عددی و مدلسازی هر شکل خاص ، اجباری میباشد . همچنین در موارد اجرایی واقعیت این است که تعداد کمی از حفاریهای زیرزمینی دایره ای شکل هستند . با دقت مختصری در فرم بستة محاسبه جابه جایی برای فشار صفر میتوان این فرم بسته را تبدیل به انتگرال عددی نمود ، که در اینصورت محدودیت شکل دایره ای مقطع حذف و نتایج قابل تعمیم به شکل دلخواه هندسی میگردد . علاوه بر آن فرض یکسان بودن فشار در محدودة حفاری میتواند به صورت نسبی اصلاح گردد ، که حدود اعتبار روش را افزایش خواهد داد . در این مقاله سعی شده است که الگوریتم انجام عملیات فوق ارائه شده و تغییر حدود اعتبار روش بدست آید .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 025_9755731796 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وهدانی، شهرام و فرزانه، اورنگ و برنده، مهسا،1380،کاربرد روش همگرایی – همجواری در مقاطع غیر دایروی،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/25
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، وهدانی، شهرام؛ اورنگ فرزانه و مهسا برنده)
برای بار دوم به بعد: (1380، وهدانی؛ فرزانه و برنده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - بهنیا، ابوالحسن و کامبیز .1373 . بناهای زیرزمینی .موسسه ...
- - مجذوبی، غلامحسین و فریبا، فرزاد .1376 .روش اجزاء محدود ...
- Bathe , K .J . 1982 _ Finite Element Procedures ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تحلیل عددی ناپایداری تونل ها در اثر تغییرات پارامترهای مقاومتی و ابعادی و تاثیر آن بر روی روش حفاری(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی پتانسیل لهیدگی توده سنگ های مسیر تونل در اثر تنش های القایی حسین حفاری
- طراحی سیستم نگهداری مرکب قاب فولادی و شاتکریت برای تونل نقره کمر و تحلیل پایداری آن با نرم افزار FLAC3D
- بررسی رفتار لوله های فولادی مدفون انتقال گاز در اثر انفجارهای سطحی به روش مدلسازی عددی (مطالعه موردی خط انتقال گاز زنجان - بیجار)
- بررسی اندرکنش لوله های مدفون فولادی و خاک تحت بار دینامیکی
- به کارگیری روش مجموعه های تصادفی برای بررسی عدم قطعیت در تحلیل اجزای محدود گودبرداری ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.