سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه‌ریزی احتمالاتی چند مرحله‌ای توسعه شبکه انتقال با در نظر گرفتن اتصال بهینه مزارع بادی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 641
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSC28_153

تاریخ نمایه سازی: 25 اردیبهشت 1393

چکیده مقاله برنامه‌ریزی احتمالاتی چند مرحله‌ای توسعه شبکه انتقال با در نظر گرفتن اتصال بهینه مزارع بادی

در مدل ارائه شده در این مقاله، هدف تعیین ظرفیت‌های بهینه نصب شده مزارع بادی، ظرفیت خطوط انتقال این مزارع و همچنین آرایش بهینه توسعه شبکه انتقال در افق برنامه‌ریزی می‌باشد که بهصورت کمینه‌سازی هزینه کل سیستم با درنظر گرفتن مسائل اقتصادی و امنیتی سیستم در حالت بهره‌برداری نرمال و وقوع رخداد در شبکه مدلسازی شده است. این مسئله با استفاده از روش تجزیه بندرز که دارای یک مسئله اصلی و دو زیرمسئله است به صورت برنامه‌ریزی چند مرحله‌ای در سناریوهای مورد نظر مورد مطالعه قرار گرفته است. عدم قطعیت‌های مربوط به سرعت باد و دیماند مصرفی شبکه به همراه سناریوهای مربوط به وقوع رخداد در شبکه در مسئله در نظر گرفته شده است که این موارد باعث شده است که یک مسئله بهینه‌سازی احتمالاتی در سناریوهای به دست آمده از روش کاهش سناریو در مدل مورد نظر به وجود آید. مدل مورد نظر بر روی شبکه اصلاح شده استاندارد 24 شینه IEEE مورد مطالعه قرار گرفته است

کلیدواژه های برنامه‌ریزی احتمالاتی چند مرحله‌ای توسعه شبکه انتقال با در نظر گرفتن اتصال بهینه مزارع بادی:

تجزیه بندرز ، آنالیز سناریو ، برنامهریزی توسعه شبکه انتقال ، اتصال بهینه مزارع بادی

نویسندگان مقاله برنامه‌ریزی احتمالاتی چند مرحله‌ای توسعه شبکه انتقال با در نظر گرفتن اتصال بهینه مزارع بادی

مرتضی طاهرخانی

دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف تهران- ایران

سیدحمید حسینی

دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف تهران- ایران

مقاله فارسی "برنامه‌ریزی احتمالاتی چند مرحله‌ای توسعه شبکه انتقال با در نظر گرفتن اتصال بهینه مزارع بادی" توسط مرتضی طاهرخانی، دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف تهران- ایران؛ سیدحمید حسینی، دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف تهران- ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تجزیه بندرز؛ آنالیز سناریو؛ برنامهریزی توسعه شبکه انتقال؛ اتصال بهینه مزارع بادی هستند. این مقاله در تاریخ 25 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مدل ارائه شده در این مقاله، هدف تعیین ظرفیت‌های بهینه نصب شده مزارع بادی، ظرفیت خطوط انتقال این مزارع و همچنین آرایش بهینه توسعه شبکه انتقال در افق برنامه‌ریزی می‌باشد که بهصورت کمینه‌سازی هزینه کل سیستم با درنظر گرفتن مسائل اقتصادی و امنیتی سیستم در حالت بهره‌برداری نرمال و وقوع رخداد در شبکه مدلسازی شده است. این مسئله با ... .