سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: CTHG01_236
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,043
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های معماری پارک جمشیدیه و پارک فردوسی تهران
چکیده مقاله:
طبیعت، با وجود مقاومت و استحکام خود از حساس ترین و شکننده ترین اکوسیستم های جهان به شمار می آید. در سالیان اخیر در اثر عواملی از قبیل گسترش شهرها، احداث جاده ها، بهره برداری بیرویه از منابع و گردشگری در کوهستان، مسائلی همچون تغییرات آب و ه وایی، فرسایش خاک، سیل، تخریب پوشش گیاهان بومی و جایگزینی با گیاهان غیربومی بروز کرده اند. بنابراین تحقیق حاضر با هدف معرفی پارک جمشیدیه و پارک فردوسی به طور خاص پارکهای کوهستانی و منظر سازی طبیعی به عنوان رویکردی اکولوژیک و مبنایی برای مراحل شناخت و تحلیل مورد توجه واقع شده است. این پروژه به جهت نوآوری در طراحی محیط زیست و محدود کردن توسعه شهری، ا نتخاب و به علت آگاهی و شناختی که نسبت به نگهداری طبیعت در میان بافت شهری و جمعیت داشته، د ارای ارزش خاصی است. وجود فاضهایی برای تفکر، گرد همایی و ارتباط جمعی، فضاهایی برای تفریح عموم و اهدافی چون احترام گذاشتن به فرهنگ و طبیعت، عوامل مؤثر در انتخاب و جذابیت این پروژه بوده است. به کاربردن مصالح و خلاقیت در آن، طراحی مجسمه ها و فضاهای باز بومی بر پایه ی طراحی فاضی سبز و نگاه به طبیعت بوده است. در اثر فرهگ مصرفی جهان و با گسترش فضاها و فرم های شهری مشابه، این پارک عمومی (طبیعی شهری)، ابداعی در این فرایند نوین شمرده می شود. ایرانیان به صورت فطری وبه دلیل فقر پوشش گیاهی به سبزی و آبادی عشق می ورزند و در هر مکان که اندک آبی یافت شود، می کوشند، با تلاش خستگی ناپذیر و عقب راندن کویر، با ایجاد مزارع، باغها در شهرها و روستاها سیمای ظاهری سرزمین را دگرگون کنند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CTHG01_236 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/248715/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی، کورش و صیدی، حمید و صادقی، علیرضا،1392،بررسی ویژگی های معماری پارک جمشیدیه و پارک فردوسی تهران،اولین همایش ملی مدیریت گردشگری ،طبیعت گردی و جغرافیا،همدان،https://civilica.com/doc/248715
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مومنی، کورش؛ حمید صیدی و علیرضا صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1392، مومنی؛ صیدی و صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- پاسبان حضرت، غلامرضا، (1387)، «طراحی در طبیعت(باغ فردوسی - باغ ...
- بی نا(1381)، «جایزه معماری آقاخان01 20»، فصلنامه معماری وشهرسازی. ...
- مجنونیان، ه، (1375)، «کوهستان امانتدار میراث طبیعی و فرهنگی ایران»، ...
- همدان:دانشکده شهید مفتح 23 بهمن 1392 ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه برچسب انرژی ساختمان از مقررات ملی ساختمان (مبحث 19) با گواهینامه LEED از سازمان GBCI
- ضرورت استفاده از تهویه طبیعی در معماری پایدار اصول طراحی معماری در اقلیم گرم و خشک
- بررسی و مقایسه مبحث 19 مقررات ملی ساختمان با قوانین، مقررات و استانداردهای کشورهای پیشرو در زمینه یصرفه جویی مصرف انرژی در ساختمان و ارائه راهکارهای موثر جهت کاربردی نمودن آن
- تعیین رتبه برچسب انرژی ساختمان با اجرای راهکارهای بهینهسازی مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار دیزاین بیلدر
- بررسی بافت تاریخی شهر تبریز با تاکید بر رویکردهای مداخله ای و تاثیر آن بر گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه تبلیغات و بازاریابی در تجارت الکترونیک به منظور افزایش عملکرد در صنعت بانکداری
- مدیریت در مشاغل دور کاری
- استراتژی های معاملاتی کمی مبتنی بر سقوط قیمت سهام: چشم انداز مالی رفتاری
- The Role of Economic Diplomacy in Leaving the Tourist Crisis
- شناسایی و بررسی نیازها و چالش ها در صنعت هتل داری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی بازار گردشگری روسیه (ظرفیت ها، موانع و راهکارها)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۷ . بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
- الزامات تحقق گام دوم انقلاب (۳ . گردشگری (با محوریت گردشگری خانوادگی))
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.