تهیه هیدروژلهای خود ترمیم شونده تزریقی میان آلژینات اصلاح شده با سیکلودکسترین و هیالورونیک اسید چکیده اصلاح شده با آزوبنزن برای بارگذاری و رهایش دوکسوروبیسین

سال انتشار: 1404
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 18

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

POLYMER08_414

تاریخ نمایه سازی: 8 دی 1404

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر دارورسانی هدفمند با استفاده از هیدروژلها به عنوان رویکردی نوین در درمان تومورهای سرطانی مورد توجه گسترده قرار گرفته است. این سامانه ها به دلیل توانایی در فراهم کردن رهایش پایدار دارو، افزایش نیمه عمر آن و کاهش توزیع غیر اختصاصی در سایر اندام ها، مزیت های قابل توجهی نسبت به روش های مرسوم دارند. در این مطالعه هیدروژل هایی بر پایه پلیمرهای طبیعی آلژینات و هیالورونیک اسید با بهره گیری از برهم کنش های میزبان-مهمان طراحی و سنتز شدند. این هیدروژل ها علاوه بر زیست سازگاری و غیر سمی بودن، قابلیت تزریق پذیری، خاصیت خودترمیمی و کارایی مطلوب در حمل و رهایش کنترل شده دارو را نشان دادند.

کلیدواژه ها:

هیدروژل خود ترمیم شونده دارورسانی ، میزبان مهمان

نویسندگان

حامد آزادفر

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشکده شیمی، صندوق پستی ۱۱۵۹-۴۵۱۹۵

زهرا محمدنیا

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشکده شیمی، صندوق پستی ۱۱۵۹-۴۵۱۹۵