افزودن کامپوزیتهای هسته پوسته مغناطیسی Fes و FesO-SiO۲ در داربستهای پلی یورتان ترموپلاستیک / کیتوزان؛ سنتز مشخصه یابی و پتانسیل کاربرد در بهبود زخمهای پوستی
محل انتشار: هشتمین همایش ملی پلیمر ایران
سال انتشار: 1404
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 29
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
POLYMER08_353
تاریخ نمایه سازی: 8 دی 1404
چکیده مقاله:
این پژوهش سنتز و مشخصه یابی داربستهای نانوکامپوزیتی پلی یورتان ترموپلاستیک کیتوزان (TPU/Ch) حاوی نانوذرات Fe۳O۴ و Fe۳O۴ SiO۲ را برای بهبود زخمهای پوستی بررسی می کند. نانوذرات FesO۴ با روش همرسوبی و Fe۳O۴-SiO۲ با روش سل ژل استوبر تهیه شدند. داربسته ها با روش ریخته گری حلال ساخته شده و دارای ساختار متخلخل با منافذ ۷۰-۳۰ میکرومتر، خواص مکانیکی مشابه پوست (مدول الاستیک ۳-۲ مگاپاسکال، استحکام کششی ۳۰-۱۸ مگاپاسکال و زیست سازگاری عالی (۹۰۷ درصد زنده مانی سلولی) بودند. نانوذرات SiO۲-Fe۳O۴ با کاهش سمیت و رهایش کنترل شده تکثیر سلولی را تا ۱۱۰ درصد تحریک کردند. این داربسته ها با خواص مغناطیسی پتانسیل بالایی برای کاربرد در مهندسی بافت و تسریع بازسازی زخم دارند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدعلی اصغر حسینی
دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
امیرشکوه سلجوقی
دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
نوید رمضانیان
دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
رضا کاظمی اسکویی
دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران