تاثیر رسانه های فراملی (اینترنت) بر روابط فرزندان در خانواده

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 837

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPSY02_094

تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1393

چکیده مقاله:

عصر امروز را عصر انفجار اطلاعات نام نهاده اند و در این زمانه غریب، سلطه شبکه جهانی اینترنت بر بسیاری از پدیدهها و نظامهای مختلف فردی و اجتماعی به امری اجتناب ناپذیر مبدل گشته است. اینترنت امروزه جایگاه ویژهای در ساختار زندگی خانوادهها پیدا کرده است وکامپیوتر بهعنوانیک وسیله اما با کاربردی متفاوتتر، متنوعتر و شخصیتر وارد خانهها شده و عرصه زندگی اجتماعی را دچار تغییر و تحول نموده و روابطاجتماعی جدیدی را بهوجود آورده است. در این بین نهاد خانواده بهعنوان رکن اصلی جامعه سالم در معرض اینترنت واقع شده و آسیبهایی جدی خانواده ها را تهدید میکند که بایستی در ابتدا با شناخت دقیق به مقابله و چارهجویی این مهم پرداخت. این پژوهش به صورت کتابخانهای و با مطالعه کتب، مقالات، سایتها و منابع بروز انجام شده است. یافتهها حاکی از آن است که استفاده از اینترنت به چند دلیل بر روابط خانواده تاثیرمیگذارد که مهمترین آنها زمانگیر بودن این فعالیت است که بهطور مستقیم بر میزان روابط و نحوه آن در خانواده تاثیر میگذارد. علاوه بر آسیبهای جسمی، روحی و اجتماعی کاربرد روز افزون اینترنت با افزایش تنهایی انسان ارتباط دارد. در نتیجه با توجه به مطالعات صورت گرفته، استفاده از اینترنت مانند هر ابزار دیگری نیازمند آموزش و کسب اطلاعات لازم جهت کاربری صحیح می باشد و عدم آگاهی از نتایج کاربری نادرست از این تیغ دو لبه میتواند مضرات اجتناب ناپذیری را به همراه آورد.

نویسندگان

ندا ورقائی

کارشناس ارشد مشاوره

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اعدی، سمانه؛ کجباف، محمد جواد. (1387) ارتباط و نظریه های ...
  • برکو، آر. ام، ولوین، ای. دی و لوین، دی. آر. ...
  • رضاپور، رفعت. (1385) تاثیر کامپیوتر و اینترنت بر سلامت کودکان ...
  • موحدنیا، فریدون. (1382) گرایش نسل جوان و نوجوانان به فرهنگ ...
  • مک کوئیل، دنیس. (1382) درآمدی ر نظریه‌های ارتباطات جمعی. ترجمه‌ی ...
  • Triandis, H.C., Bontempo, R., Villareal, M.J., Asia, M. & Lucca, ...
  • Hofstede, G. (1998). Masculinity and femininity: The tabloo dimension of ...
  • نمایش کامل مراجع