بررسی میزان حساسیت و بهره وری فرآیند زدایشی کوپل اکسیداسیون مرطوب/بیولوژی برای زدایش پساب های دارویی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 716
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TCPCO01_348
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
در این کار ، بهره وری و مزایای فرآیند پیوسته کوپل اکسیداسیون مرطوب/بیولوژی برای زدودن چهار ترکیب مختلف فنولی ازیک پساب دارویی بر اساس توانایی زدایشی هر ترکیب ، حساسیت و آشفتگی خوراک و استحکام ارزیابی شده است. بهره وری عملکرد اولیه اکسیداسیون مرطوب هر ترکیب تا 95 % افزایش یافت ، در حالی که قسمت مهم codاولیه در حد متوسط باقی ماند . در نمونه بیوزدایش ،ترکیب های فنولی تقریبا حذف شده بودند وcodهای احیا شده تا 95 % بدست آمده بودند. اکسیداسیون مرطوب همچنین حساسیت نسبتا پایینی را در قبال آشفتگی های ترکیبات خوراک با ثابت جنبشی بالای 8.4h-1نشان داد . مطالعات در مورد حساسیت ، نشان داد که سیستم در مقابل تغییرات میزان شار برای زمان های استقرار در بیو راکتور که کمتر از 25 روز باشند ، پایدار است . آشفتگی های میزان شار اکسیژن ، اثری روی زدایش ترکیبات فنولی نداشت . طبق اعدادhatta محاسبه شده ، اعداد کمتر از 0.015 یک وضعیت کنترل شده جنبشی را در حیطه آزمایشی نشان می دهند kg wastewatero2/m34-10 ) . علاوه براین در حین ارزیابی استحکام فرآیند ، فاکتور رطوبت نزدیک به 1 برای ترکیب های فنولی) زدایشی بدست آمد که رفتار استثنایی سیستم کوپل اکسیداسیون مرطوب/ بیولوژی را وقتی که تغییر سریع و پیوسته در میزان آلوده کننده آزمایش شده بود را نشان داد .
کلیدواژه ها:
فرآیند زدایشی کوپل ، ترکیبات فنولی ، پساب دارویی ، استحکام ، حساسیت به شرایط خوراک ، اکسیداسیون مرطوب
نویسندگان
مجتبی پرور
کارشناس مهندسی شیمی،کارشناس کنترل آزمایشگاه مرکزی آبادان
امید بلوری زاده
کارشناسی شیمی،کارشناس کالیبراسیون آزمایشگاه مرکزی آبادان
نفیسه جوکار
دانشجوی کارشناسی،دانشگاه صنعت نفت،دانشکده نفت شهید تند گویان آبادان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :